Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaŁ123 wrote:Evelin co to za zaklęcie? Zdradź mi też
Napisalam cos takiego :
- A nie domyslasz sie, czemu po kilku cyklach Ci nie wychodzi..
Wtedy dziewczyny pisaly ze takie pytania sa dolujace itd ale mnie chodzilo czy wie jakie moga byc przyczyny zeby ewentualnie sie przygotowac, np ilosc tego sluzu, objawy owu,czy jej brak, jaka temp,I wiele wiele innych czynnikow.
No i po tym nasza Kim zaskoczyla:*
I teraz tak sie smieje tylko
Jak by kazdej takie pytania zadawac to wkoncu kazdy by sie pogniewal
Ale mnie mozecie zapytac, moze pomoze
Kim87, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
To ja się dołączam do słów Kim.. Lepiej zaczekać niż się rozczarować..
A słyszałyście o czymś takim jak niedopasowanie partnerów?? Podobno jest coś takiego.. Ale ja do końca w to nie wierzę.. Znajoma mojej teściowej ma syna który był w związku.. Latami starali się i nic.. Jak się rozeszli i mieli innych partnerów od razu zaskoczyło i z jednej i drugiej strony..
Ale mnie się wydaje że to nie do końca tak.. W sensie żadne z nich badań nie robiło.. Więc myślę jak to możliwe..Evelin lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:To ja się dołączam do słów Kim.. Lepiej zaczekać niż się rozczarować..
A słyszałyście o czymś takim jak niedopasowanie partnerów?? Podobno jest coś takiego.. Ale ja do końca w to nie wierzę.. Znajoma mojej teściowej ma syna który był w związku.. Latami starali się i nic.. Jak się rozeszli i mieli innych partnerów od razu zaskoczyło i z jednej i drugiej strony..
Ale mnie się wydaje że to nie do końca tak.. W sensie żadne z nich badań nie robiło.. Więc myślę jak to możliwe..
To jak sie wyjasni numerek na imprezie zakonczony ciaza i matka dziecka nie zna np ojca, albo tyle o gwaltach sie mowi.. I kobiety po tym tak samo dzieci moja..
Moze poprostu to zalezy od organizmu, sa cykle w ktorych sie uda i cykle co nie, czasami trzeba dopomoc naturze, a czasami cierpliwie czekac, podobno w kazdym cyklu jest ile? 20-30 % szans? Nie umiem tego wyjasnicWaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:To ja się dołączam do słów Kim.. Lepiej zaczekać niż się rozczarować..
Ale mnie się wydaje że to nie do końca tak.. W sensie żadne z nich badań nie robiło.. Więc myślę jak to możliwe..Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Evelin wrote:To jak sie wyjasni numerek na imprezie zakonczony ciaza i matka dziecka nie zna np ojca, albo tyle o gwaltach sie mowi.. I kobiety po tym tak samo dzieci moja..
Moze poprostu to zalezy od organizmu, sa cykle w ktorych sie uda i cykle co nie, czasami trzeba dopomoc naturze, a czasami cierpliwie czekac, podobno w kazdym cyklu jest ile? 20-30 % szans? Nie umiem tego wyjasnic
Nie no nie lubię tego..
No właśnie.. To są rzeczy których się nie da wyjaśnić.. Magia normalnie..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
kokoszka wrote:Staram sie już 3 miesiąć. Zastanawiam się tylko dlaczego prawie nie mam śluzu, czy to normalne?
Kochana ja tez nie zawsze mam śluz
W ostatnich cyklach nawet nie wiedziałam kiedy miałam owu bo.śluzu nie.mialam
W tym cyklu zrobilam test i.wiedzialam a w dni plodne stosowalam conceive plus -
nick nieaktualny
-
KlaudyŚ wrote:Ejj bo ja chce testować przed terminem @ .
Nawet jak bedzie to.ciąża biochemiczna .
Przynajmniej bede miec pewnosc ze jajeczko.sie polaczyMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
Kim87 wrote:Waldus mi się wydaje że tu jest głębiej pies pogrzebany. Wydaje mi się że to jest związane z pewnymi genetycznymi sprawami. Po prostu dochodzi do niedopasowania chromosomów czy czegoś i tyle.
No dziewczynki, jest możliwe.
Rzadko, bo rzadko...np. pani wytwarza p.ciała przeciwko plemnikom pana, ale tylko tego konkretnego i chociażby wtedy ona z nim nie, ale z innym już tak. To nie jest tylko p.ciał p/plemnikowych, są też inne, ale medycyna opisała już takie przypadkiKim87 lubi tę wiadomość