Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
kokoszka wrote:Staram sie już 3 miesiąć. Zastanawiam się tylko dlaczego prawie nie mam śluzu, czy to normalne?
U mnie tez 3 cykl.
A jak dlugie masz cykle ?
No I z moim sluzem jest podobnie,
Tzn jest ale od kad zaczelam badac wydaje mnie sie, ze mniej jakos.
I mysle, ze jesli nie uda sie to wtedy badania. Wiec mamy bardzo podobnie -
Evelin wrote:U mnie tez 3 cykl.
A jak dlugie masz cykle ?
No I z moim sluzem jest podobnie,
Tzn jest ale od kad zaczelam badac wydaje mnie sie, ze mniej jakos.
I mysle, ze jesli nie uda sie to wtedy badania. Wiec mamy bardzo podobnie
Po tym cyklu?
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry_Blossom wrote:Po tym cyklu?
Tak. Ostatnio gdy bylam u gin, dobre pol roku temu kazal mi przyjsc na kolejna wizyte z brzuszkiem, wszystko bylo ok.
No ale kto wie
Mnie wlasnie ten sluz nie pokoi. Moze dlatego, ze przeczytalam ze jest potrzebny aby plemniki przezyly, nie wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 17:30
-
Evelin wrote:Tak. Ostatnio gdy bylam u gin, dobre pol roku temu kazal mi przyjsc na kolejna wizyte z brzuszkiem, wszystko bylo ok.
No ale kto wie
Mnie wlasnie ten sluz nie pokoi. Moze dlatego, ze przeczytalam ze jest potrzebny aby plemniki przezyly, nie wiem
Ale przecież w tym cyklu się udaEvelin lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
kokoszka wrote:Kim,
zrobie test ale dopiero w dniu spodziewanej @, teraz to chyba nie miałoby sensu (dziś jest 5 dzień po owu).a ja trzymam za ciebie kciuki
Evelin lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
kokoszka wrote:Cherry_Blossom wiem, ale jestem z natury niecierpliwa...
jedynym objawem ciąży jest brak okresu tak na prawdę
życzę Ci tego
-
Dziewczyny i gorąco was namawiam na nie testowanie przed dniem spodziewanej miesiączki. Zdarzają się ciaze biochemiczne. Po co potem przeżywać rozczarowanie jak już się ucieszycie a was okres nawiedzi. Pomyślcie o tym. Ja testowałam dzień po i wynik mi wyszedł po kilku godz dopiero. Dlatego jak wam nie wyjdzie test też bie traćcie nadzieji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 17:53
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:Kim dbaj o siebie.. Trzymamy kciuki za Was
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Dziewczyny i gorąco was namawiam na nie testowanie przed dniem spodziewanej miesiączki. Zdarzają się ciaze biochemiczne. Po co potem przeżywać rozczarowanie jak już się umieszczę a was okres nawiedzi. Pomyślcie o tym. Ja testowałam dzień po i wynik mi wyszedł po kilku godz dopiero. Dlatego jak wam nie wyjdzie test też bie traćcie nadzieji
Dlatego ja chce dwa dni po
A co najlepsze to staram sie robic jak Ty :*
Napisalam Tobie ( chyba ) co moze byc nie tak, ze nie zachodzisz, pamietasz? I zaraz buum.. I byly dwie kresunie
Moze kazda trzeba o to pytac, moze to jakies zaklecieniedlugo wszystkie odrzucimy podpaski na 9 miesiecy
-
Kim87 wrote:Dziękuję kochane za wsparcie. Trudno mi ale muszę się trzymać. Dzwoniłam dzisiaj do szpitala skonsultować wyniki i powiedzieli ze beta jest ładna i mam brać progesteron. W srode idę do gina zobaczymy co dalej.
Kim odpoczywaj i niczym się nie nie martw.
Najważniejsze że lekarze uspokajają, a na pewno mają duże doświadczenie w takich przypadkachKim87 lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:Dlatego ja chce dwa dni po
Napisalam Tobie ( chyba ) co moze byc nie tak, ze nie zachodzisz, pamietasz? I zaraz buum.. I byly dwie kresunie
Moze kazda trzeba o to pytac, moze to jakies zaklecieniedlugo wszystkie odrzucimy podpaski na 9 miesiecy
cieszę się że moje rady są w użytku
ja stwierdziłam że nie wolno robić nic na wariackich papierach. Lepiej poczekać cierpliwie i nie rozpatrywać każdego objawu w kategoriach ciążowy czy małpowy;). Wiem trudno zrobić ale to może uratować was od złego samopoczucia;) a samopoczucie jest bardzo ważne jak zachodzisz
jako ciekawostkę powiem wam że po usg okazało się że moja ciąża jest młodsza o 5 dni. Obliczylam że musiałam zajść w okolicach 2 maja a wtedy sexu już nieuprawialam
jakiś plemnior chyba był bardzo zdeterminowany
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 18:05
AniaŁ123, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Evelin wrote:Dlatego ja chce dwa dni po
Evelin co to za zaklęcie? Zdradź mi też -
Kim87 wrote:Kochana może mi pisałaś ale wybacz mam skleroze
cieszę się że moje rady są w użytku
ja stwierdziłam że nie wolno robić nic na wariackich papierach. Lepiej poczekać cierpliwie i nie rozpatrywać każdego objawu w kategoriach ciążowy czy małpowy;). Wiem trudno zrobić ale to może uratować was od złego samopoczucia;) a samopoczucie jest bardzo ważne jak zachodzisz
jako ciekawostkę powiem wam że po usg okazało się że moja ciąża jest młodsza o 5 dni. Obliczylam że musiałam zajść w okolicach 2 maja a wtedy sexu już nieuprawialam
jakiś plemnior chyba był bardzo z determinowany
Wiec badz tu jak najczesciej, zebys mogla pomoca My Cie wesprzec :*
Plemniki te lepsze i do 5 dni
U mnie to sie nie sprawdziloKim87 lubi tę wiadomość