Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
WaldhauzerM wrote:No ja cały czas na telefonie..
-
Gizmo wrote:Jeszcze z Tii chwilę rozmawialam przez Tel. Kilka dni temu pojechał do rodziców swoich. Teraz wszystko na mojej glowie
Maleńka jesteś Wielka jak dajesz radę sama.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
kozamonia wrote:Ja tylko w dniach wolnych od pracy na komputerze a tak też zwykle na komórce ale generalnie szkoda, że nie ma wersji mobilnej bo przy moich paznokciach ciężko mi się klika w te wszystkie małe ikony
-
eveli_na wrote:Gizmo samemu ciężko wiem cos o tym. Mąż przyjechał do UK wczesniej a ja z pannami bylam w PL... Najgorzej to dzieci znosily.
-
Obejrzelismy z mezem film, wrocilam a tu kilka stron do nadrobienia :0
Ja juz niedlugo ide spac bo jutro wczesnie do pracy. Trzymajcie kciuki za moj kolejny dzien bez malpy... dobraaanooc :*33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kasia1987 wrote:Obejrzelismy z mezem film, wrocilam a tu kilka stron do nadrobienia :0
Ja juz niedlugo ide spac bo jutro wczesnie do pracy. Trzymajcie kciuki za moj kolejny dzien bez malpy... dobraaanooc :*
3 mamy kochana. Informuj nas.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.