Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam też niedzielnie
wczoraj pobumelowaliśmy na plaży, potem grill.. tak się z R. zjaraliśmy że nie mogliśmy wczoraj poserduszkować bo nie możemy na plecach leżeć hahahah ale mam nadzieję, że dziś już będzie okey haha
nikola Twój spadek jest mały,nadal utrzymujesz się w sferze wyższych temperatur II fazy, więc głowa do góry
Kasiafajnie że tak Was staranka zbliżyłycieszę się że Ty się cieszysz
Kasia1987 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Cherry_Blossom wrote:Dzień dobry
Macie jakiś ciekawy przepis na gulasz cielecy? Mam rozmrozone mięso cielece w kawałkach i nie wiem co z nim by tu...sól, pieprz, papryka słodka... i potem duś to w sosie.. to już zalezy jaki lubisz.. cielencinka na pewno smakuje w koperkowym.. jak masz świeży koper to siekasz go drobno i podsmażasz na maśle
i wtedy razm z masełkiem wrzucasz na patelkę w której dusisz mięsko
a potem zaklepujesz słodką śmietaną
no pomysłów jest wiele na sosiki
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:no to normalnie podsmaż to na patelni w przyprawach
sól, pieprz, papryka słodka... i potem duś to w sosie.. to już zalezy jaki lubisz.. cielencinka na pewno smakuje w koperkowym.. jak masz świeży koper to siekasz go drobno i podsmażasz na maśle
i wtedy razm z masełkiem wrzucasz na patelkę w której dusisz mięsko
a potem zaklepujesz słodką śmietaną
no pomysłów jest wiele na sosiki
Koperek to dobra myśl! Dzięki :*
A coco zjarania to łączymy się w bólu;
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Gaduaaa wrote:Witam też niedzielnie
wczoraj pobumelowaliśmy na plaży, potem grill.. tak się z R. zjaraliśmy że nie mogliśmy wczoraj poserduszkować bo nie możemy na plecach leżeć hahahah ale mam nadzieję, że dziś już będzie okey haha
nikola Twój spadek jest mały,nadal utrzymujesz się w sferze wyższych temperatur II fazy, więc głowa do góry
Kasiafajnie że tak Was staranka zbliżyłycieszę się że Ty się cieszysz
Po wpisaniu dzisiejszej temperatury program przesunal owulacje o jeden dzień.
Szkoda ze nie bylam na monitoringu po ostatnim by zobaczyć czy wgl pęcherzyk pekl.. -
Cherry_Blossom wrote:Byliśmy wczoraj na spacerze o 11 i nas tak zjaralo... najgorsze, że mam teraz na ramionach grube białe pasy. Muszę teraz uważać, bo niedługo ślub a suknia z odkrytymi ramionami
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nikola2877 wrote:Po wpisaniu dzisiejszej temperatury program przesunal owulacje o jeden dzień.
Szkoda ze nie bylam na monitoringu po ostatnim by zobaczyć czy wgl pęcherzyk pekl..
nikola2877 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczynki! :*
Klaudys, nikola trzymam kciuki za Was!!
Ja jeszcze w łóżku, małż śpi jak zabity, całą noc łaził po domu bo spać nie mógł no i ja automatycznie też non stop sie budziłam ehh..
Jakoś jeszcze nie mam weny do wstawania
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Gadua- tydzień temu przechodziłam to samo
ale ja sie zjarałam przy plewieniu ogródka
na szczęście ładnie zbrązowiało co u mnie przy pierwszym opalaniu jest bardzo dziwne :p
Gaduaaa lubi tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania