Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny narobiliyscie tyle dobroci
zjadlabym je wszystkie ale nie miał mi kto zrobić a ja dzis odkad ogarnelam dom leniuchowalam na całego
jedynie po zdjęciu ciasta z truskawkami poleciałam do ogródka sprawdzić czy nasze truskawki sie juz pojawily no i znalazłam kilka czerwonych perełek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2016, 22:58
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Kozamonia ja często robię tort bezowy z identycznego przepisu.. Różnica jest taka że dodaję łyżkę mąki ziemniaczanej a suszę w piekarniku w 110 stopniach 2.5 godziny..
Ale Twój przepis krótszy w czekaniu.. Szkoda tylko że nie na chodzie jestem bo bym zrobiła..
Pączek wiem że Twój nick nie ma nic wspólnego z Twoim wyglądem no..kozamonia lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Klaudys taki spadek to nie spadek
spokojnie! Wszystko moze sie wydarzyc.
Nikola u Ciebie tez spoko - wyglada jak swiezo po owu, za szybko zeby wiecej mowic, tempka dalej na poziomie tych wyzszych - nic tylko czekac na rozwoj wypadkow
W ogole to dzien dobry niedzielniepiekny poranek u nas. Choc do plodnych daleko maz w serduszkowym nastroju. Milo jest... Powiem Wam ze starania bardzo nas zblizyly.. Bardzo czesto jest bliskosc. Chyba wczesniej az tak nie bylo i jeszcze w takiej atmosferze zaufania i luzu bez zabezpieczenia. Jestem happy
Gaduaaa, Nats, Cherry_Blossom, sandrula, Caro, Kim87, Evelin lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane