Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
rozowyflaming wrote:bez znaczenia, wazne zeby bylo o stalej porze (+ - 30 min), wazne zeby mierzyc od razu po przebudzeniu bo w ciagu dnia milion czynnikow ma wplyw na temoerature
ja po spaleniu na sloncu mialam 37,7
Ja gdzieś wyczytałam, na forum naturalnego planowania rodziny, iż można w różnych terminach, ale jeśli nie po przebudzeniu, to badanie temp. w godzinach póżniejszych musi być poprzedzone godzinnym biernym leżeniem. Nie możesz wstawać w tym czasie z łóżka, machać nogami, leżysz i leżysz... wtedy można mierzyćrozowyflaming, Cherry_Blossom lubią tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:ale jesteście zajebiste !! dzięki !
będę was podpytaywać i męczyćmogę????
a jak jest z jogurtami owocowymi ?
serami?)) pewnie ze tak
))
Nie wiem jak jest z serami itp - ja generalnie staram sie unikac glutenu ale tez nie popadam w paranoje i raz na jakis czas zjem makaron - Ja sery jem, jogurtów owocowych nie jem tzn jem ale tylko takie domowej roboty - naturalny jogurt blenduje z owocami i dodaje ksylitolu albo miodu
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa...ja ostatnio zrobiłam polentę...
Kupujesz kaszkę kukurydzianą, gotujesz. W trakcie dodajesz nieco sera. Wylewasz na formę do tarty. Jak ostygnie, kładziesz bazę z pomidorów, ser, szynkę i do piekarnika. Masz zdrową pizzęrozowyflaming, Gaduaaa, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLILITH.P wrote:Ja gdzieś wyczytałam, na forum naturalnego planowania rodziny, iż można w różnych terminach, ale jeśli nie po przebudzeniu, to badanie temp. w godzinach póżniejszych musi być poprzedzone godzinnym biernym leżeniem. Nie możesz wstawać w tym czasie z łóżka, machać nogami, leżysz i leżysz... wtedy można mierzyć
dobrze wiedziec
tylko jak cie szef wkurzy to jest szansa, ze podczas takiego lezenia dalej chcesz go zabic i temperatura skaczeWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2016, 14:58
-
Na placuszki z bananami super nadają się płatki jaglane
wydaje mi się, że to tańsza opcja. Poza tym platki jaglane gotowane, jak owsianka, świeze truskawki,banan. Mega śniadanie
rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
rozowyflaming wrote:dobrze wiedziec
tylko jak cie szef wkurzy to jest szansa, ze podczas takiego lezenia dalej chcesz go zabic i temperatura skacze
szef szefem, ale jak tu wyleżeć godzinę bezczynnie?? -
LILITH.P wrote:Gaduaaa...ja ostatnio zrobiłam polentę...
Kupujesz kaszkę kukurydzianą, gotujesz. W trakcie dodajesz nieco sera. Wylewasz na formę do tarty. Jak ostygnie, kładziesz bazę z pomidorów, ser, szynkę i do piekarnika. Masz zdrową pizzębędę pytać jeszcze raz o przepisy heh
FabianCyprian
Tymuś
-
rozowyflaming wrote:Paczus! paczunio! hejo
sama robisz taka mieszanke? ja mieszam ryzowa i gryczana na placuszki z bananamijamiiiiiiiii
znowu jestem glodna
Mieszam mąki zgodnie z przepisami ktore wynajduje
Tak to lezą sobie w osobnych torebeczkach
Ja wlasnie pobiegalam - tez robie sie głodna !
Zaraz wezmę sie za robienie sałatki
By the way - ja zauważyłam ze gluten to luz moge wcinać - o wiele lepiej czuje sie jak nie jem miesa - moj men tez mowi ze lepiej mu bez miesa -
Pączek wrote:Kim
Jak sie czujesz ?? Ja straciłam troche wątek - przepraszam - pamietam ze Groszek Ci troche rozrabiał i leżenie było i do PL nie przyleciałaspodrażnia szyjke. Psychicznie siadam troszeczkę bo już się uciesze że tu czysto a tu bomba po kolejnym sikaniu. Pocieszam się tym że nie jest tak jak w dniu wizyty w szpitalu bo wtedy była rzeź.
Lof ju oll girlsPączek, Cherry_Blossom, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Gadua zrobiłam jednak z pieczarkami i zalewam słodką śmietaną
dusi sie już w maśle klarowanym cebulce czosnku tymianku. Dzięki za inspiracje :*
Moja córka siadła bokiem (!) na aucie (taki pchacz dziecięcy) oczywiście różowym przykryla sie swoim kocykiem i mówi, że jedzie księżniczkaKim87, Gaduaaa lubią tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Kim87 wrote:Pączuś kochanie. Raz lepiej raz gorzej. Grochu rozrabiaka z przerwami mi funduje plamienia. Nie wiem o co chodzi. Nic mnie nie boli leżę plackiem a tu bach różowy kleks bądź kilka kropelek jak się podcieram. Może jak zaczęłam brać ten progesteron to paluch
podrażnia szyjke. Psychicznie siadam troszeczkę bo już się uciesze że tu czysto a tu bomba po kolejnym sikaniu. Pocieszam się tym że nie jest tak jak w dniu wizyty w szpitalu bo wtedy była rzeź.
Lof ju oll girlsodpoczywaj jak najwiecej i nie martw sie na zapas - napewno bedzie wszystko dobrze !!!
Nie wiem co czujesz tzn moge sie tylko domyślać ze masz 1000 myśli na minutę i zastanawiasz o co chodzi ale mysl pozytywnie
My tez Cie kofamy
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Cherry_Blossom wrote:Gadua zrobiłam jednak z pieczarkami i zalewam słodką śmietaną
dusi sie już w maśle klarowanym cebulce czosnku tymianku. Dzięki za inspiracje :*
Moja córka siadła bokiem (!) na aucie (taki pchacz dziecięcy) oczywiście różowym przykryla sie swoim kocykiem i mówi, że jedzie księżniczkaFabianCyprian
Tymuś