Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki które urodzily lub są w ciąży!! Pytanie - czy kazda z was miała te ,,poranne nudności" ? Jesli tak to w ktorym tyg mniej więcej? I pytanie co wam na to pomagało?
Nie, nie posiadam ich jeszcze i mam nadzieje ze ich nie będzie:D ale wole wiedziec wcześniej co moze mi pomocWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2016, 19:12
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Gaduaaa wrote:wow! wow! wow! jaki masz wykres ciekawy
U mnie wykres, to brak wykresu
Ja się nie nadaję do mierzenia, szczególnie w weekendy. Jutro się chyba skuszę. Tylko ja oralniei ledwo co, bo mam straszną gęsią skórkę, gdy coś metalowego... Brre
-
Witamy
Co słychać kobietki? U mnie leci dzień za dniem, dzisiaj zaczęliśmy 20 tc i jesteśmy na półmetku! Nie wierzę że dotarłam.. Jutro jedziemy do dentysty no i będzie zastrzyk na pewno bo ząb boli, nie zatruł sięporażka. Oby nie trzeba było go rwać
Jakieś nowe groszki? Jak lista testujących w czerwcu?
Ps: Sandrula dołącz do naszego wątku ciążowego na fioletowej stronieEvelin, sandrula lubią tę wiadomość
-
Hey wam, u mnie super
Bylismy na driftach
I bylo mega, zakochalam sie w tym, osobiscie poznalam tego 16-latka zrobil na mnie wrazenieto jasno zdjecie ktore udalo mi sie uchwycic
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5941df919b50.jpg
A wy jak zyjecie:*
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
sandrula wrote:Dziewczynki które urodzily lub są w ciąży!! Pytanie - czy kazda z was miała te ,,poranne nudności" ? Jesli tak to w ktorym tyg mniej więcej? I pytanie co wam na to pomagało?
Nie, nie posiadam ich jeszcze i mam nadzieje ze ich nie będzie:D ale wole wiedziec wcześniej co moze mi pomocMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kasia1987 wrote:Klaudys taki spadek to nie spadek
spokojnie! Wszystko moze sie wydarzyc.
Nikola u Ciebie tez spoko - wyglada jak swiezo po owu, za szybko zeby wiecej mowic, tempka dalej na poziomie tych wyzszych - nic tylko czekac na rozwoj wypadkow
W ogole to dzien dobry niedzielniepiekny poranek u nas. Choc do plodnych daleko maz w serduszkowym nastroju. Milo jest... Powiem Wam ze starania bardzo nas zblizyly.. Bardzo czesto jest bliskosc. Chyba wczesniej az tak nie bylo i jeszcze w takiej atmosferze zaufania i luzu bez zabezpieczenia. Jestem happy
Pieknie opisane :* tez takie mam odczucia