Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia1987 wrote:Sandrula ale Cie fajnie tesciowa rozpiescila
A teraz hamaczek - extra, ja nie mam ale jak jest gdzies okazja to lubie sie pobujac, bardzo to relaksujace
Trafiłam na fajną teściowa:D nie jest idealna, często mnie denerwuje ale jak słyszę od innych co te niektóre wyprawiają to ja na prawdę nie mam na co narzekać
Co do hamaka to tak, wieeeelkaaa wygoda
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
sandrula wrote:Ja wczoraj mówiłam o tym ze piekłyście te różne pyszności, wstałam rano a tu bułeczki i rogaliki nadziewane mi teściowa upiekla
pogoda sie psuje, idą jakies brzydkie chmury.. Buu...
Weź nic mi nie mów bo ja mam ochotę na bezy.. Ale nikt po za mną się ich nie podejmie.. Gaduaa smaku mi tylko narobiła.. A Ty poprawiłaś..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Weź nic mi nie mów bo ja mam ochotę na bezy.. Ale nikt po za mną się ich nie podejmie.. Gaduaa smaku mi tylko narobiła.. A Ty poprawiłaś..
Mnie wczoraj narobily smaka
A bezy to jakos dla mnie za słodkie.. Ja w slodkosciach to jakos Malo co siedzę ale jak juz mnie najdzie to niepopuszcze:D wczoraj męża do sklepu wyciągnęłam to lodami nadrobiłam:D
-
mam cykle 30dniowe. zwykle uwulacje mialam 15-16-17 dc. @ dostalam 16.05 a 1.6 bylam u ginekologa i mowil ze jest slad po cialku zoltym. z testow owu wychodzilo ze mialam tym razem 12 dc owulacje.zaraz po tym zaczely bolec miec sutki i piersi przy sutkach i do tego strasznie swedzialy. teraz mam taki bardzo gesty bialy sluz...robilam test na ph i wyszlo mi ok wiec nie wiem co myslec. pobolewa mnie brzuch czasem. miala tak ktoras z was? czy moze po prostu wariuje....
-
stokrotka666 wrote:mam cykle 30dniowe. zwykle uwulacje mialam 15-16-17 dc. @ dostalam 16.05 a 1.6 bylam u ginekologa i mowil ze jest slad po cialku zoltym. z testow owu wychodzilo ze mialam tym razem 12 dc owulacje.zaraz po tym zaczely bolec miec sutki i piersi przy sutkach i do tego strasznie swedzialy. teraz mam taki bardzo gesty bialy sluz...robilam test na ph i wyszlo mi ok wiec nie wiem co myslec. pobolewa mnie brzuch czasem. miala tak ktoras z was? czy moze po prostu wariuje....
Witam.
A temperaturę mierzysz sobie? -
stokrotka666 wrote:mam cykle 30dniowe. zwykle uwulacje mialam 15-16-17 dc. @ dostalam 16.05 a 1.6 bylam u ginekologa i mowil ze jest slad po cialku zoltym. z testow owu wychodzilo ze mialam tym razem 12 dc owulacje.zaraz po tym zaczely bolec miec sutki i piersi przy sutkach i do tego strasznie swedzialy. teraz mam taki bardzo gesty bialy sluz...robilam test na ph i wyszlo mi ok wiec nie wiem co myslec. pobolewa mnie brzuch czasem. miala tak ktoras z was? czy moze po prostu wariuje....
Ale w czym problem? Kiedy masz termin spodziewanej @?
-
nie zawsze bo mam zmianowy system pracy i ciezko mi mierzyc o tej samej porze zwłaszcza że mam też nocki. wczoraj mialam 36.8 dzisiaj 37.0. nie wiem czy martwie, ale napewno zatstanawia mnie ten bol jajnkow, piersi, swedzenie.. piersi zawsze bolaly mnie 2-3 dni przed @...podobno moze to byc przez wysokie stezenie prolaktyny
-
Mogą to być jakies objawy zapowiadające @ ale jesli dobrze znasz swój organizm i martwią Cie te objawy to najlepiej zrobić dodatkowe badania np. Na ta prolaktyne
ale jak mówisz ze bylas u gin i nic niedobrego u Ciebie nie wykryl to powinno być ok