Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
LILITH.P wrote:Ja coś czuję,że ten cykl jednak nie wypalił...
dopadł mnie taki wku...
idę na spacer, bo coś rozniosę.
Jednym słowem, progesteron spadł, nie doszło do zapłodnienia i wnerwienie murowane, hehFabianCyprian
Tymuś
-
LILITH.P wrote:Ja coś czuję,że ten cykl jednak nie wypalił...
dopadł mnie taki wku...
idę na spacer, bo coś rozniosę.
Jednym słowem, progesteron spadł, nie doszło do zapłodnienia i wnerwienie murowane, heh
Tak tak Gaduaaa ma racje....nie ma @ nie ma co szaleć -
LILITH.P wrote:do @ jeszcze tydzień, więc jest nieco czasu, to fakt, ale... zazwyczaj wkurzenie przed @ jest tak z tydzień wcześniej. Heh. Przynajmniej u mnie
heh
FabianCyprian
Tymuś
-
LILITH.P wrote:wiem, wiem
ale mnie nosi... czekam, aż mąż skończy rozmowę z telemarketerką i idziemy
ja w sobotę nie mogłam w domu bo małża głowa bolala i przeszkadzało mu z rana odkurzanie.. to wziełam nożyk i poszlam kostkę skrobać z mchu na wjeździe heheeFabianCyprian
Tymuś
-
LILITH.P wrote:a jak u Ciebie? owulka się zbliza?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 18:31
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyDziewczyny a ja mam jeszcze pytanie czy któraś z was miała( przed zajściem)albo ma krótkie i nie jakieś obfite miesiączki? W tamtym cyklu miałam 3 dniowy okres (zawsze maiłam krótkie ale tamten był taki jeszcze mniejszy)zobaczymy jaki będzie ten...
-
Kasia1987 wrote:Ja jeszcze nigdy nie byłam u endo, więc nie mogę się wypowiedzieć Gaduaaa...
Kurcze mam jakiś problem z cerą w tym cyklu- zwykle syfki miałam jedynie przed okresem i przed owulacją, a teraz mam 10 dzień cyklu i co rano na buzi nowe bolące bąble, bo inaczej się ich nie da nazwać... Jestem załamana, wyglądam jak nastolatkajedyne wyjaśnienie dla mnie to, że biorę te wszystkie tabletki i mam jakieś zawirowania w hormonach
Mi tez sie wywalily
Zawsze mam ladna cere
Nie wiem, moze przezto te slonce..
Cala niedziele na nim stalam -
sandrula wrote:Kurczę bylam w szpitalu na ta betę a tam wieeelkaaa koleeejaa.. Mysle sobie- pojadę do naszej przychodni tam zawsze mniej ludzi.. Yhyy.. Kolejka niby mniejsza ale Pani ktora pobiera krew straaasznie sie z tym wlecze
Czynne do 10 nie wiem czy zdaze ;/ w pobliżu juz żadnego innego labo niet.. Do tego przychodzą jakies stare babki które zajely sobie wczesniej kolejke i kolejka rośnie i rośnie.. Wrrrrr...
Ty to masz"to cos" -
KlaudyŚ wrote:Az sie poplakalam
Dzwonie do.mojego bo w.pracy jest i.mowie woesz co kupilam test i.zrobilam a ten i co jak wyszlo ja.mowie i i i. Jest druga kreska a ten fajniea ja nie.cieszysz sie a ten oczywiście ze tak przyjade ro bedziemy rozmawiac. Nie.może uwierzyć
Faceci