Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kim87 wrote:boziu jeszcze 6h i 20 minut do wizyty:P mam stresa:P
Kim trzymam kciuki!!!Kim87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czikosz wrote:Zawsze się tęskni. Ja tęsknie za mieszkaniem, gdzie większość czasu spędziłam płacząc. To jest normalne, człowiek niezależnie od przeżyć tęskni za cząstkami dobra, które gdzieś się plątają w danym miejscu, w jakimś człowieku.
Nie martw się i twórz sobie dom taki jaki chcesz. Spraw, aby ludzie, za którymi Ty teraz tęsknisz, tęsknili za Tobą i tym, co stworzysz, a czego mogą już nigdy nie doświadczyć.
Bardzo Wam Kochane współczuję, ale uważam że jesteście niesamowite, że dałyście radę przejść przez to wszystko i mimo wszystko macie w sobie tyle miłości, że chcecie nią obdarować kolejne malutkie osóbki.
Choroby są straszne, ale chyba największe cierpienie może zadać najbliższa osoba.
Jesteście Wspaniałe!!! Pamiętajcie o tym i bądźcie z siebie dumnenikola2877, Kim87, Czikosz lubią tę wiadomość
-
Kim87 wrote:ja mam stresa bo boje sie najgorszego. Plamienie nie ustało i sie zmienia. raz jest raz nie ma . Raz różowe raz bardziej czerwone. Idzie oszalec...
Tak się boimy tego wszystkiego a pewnie nie ma czego sie bacbędzie dobrze cokolwiek by się nie działo!! Musi!! Idę z takim nastawieniem, o!
o której masz gin przypomnij?
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
AniaŁ123 wrote:O Matko!!! Jest piwo piernikowe i ja nie słyszałam??? 29 lat życia stracone
jest taki browar/ piwo marki Czarny Kot... wiśnia z czekoladą, ciemne. Pyszne.
Zołza, chodzisz do tego sklepu z browarami, co jest przy targowisku? Na Chłopskiej chyba. Kilkaset rodzajów piwa. Oszaleć możnaAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
sandrula wrote:Aa to zadupie, Marcinkowice
kolo Miechowa, 15 km od Wolbromia
pol godz do Olkusza
Miechów i Wolbrom znam, a Marcinkowic jeszcze nie
Ale i tak jesteśmy chyba najbliżej.
Czy jest tutaj jeszcze ktoś z woj. małopolskiego?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 14:34
-
Kim87 wrote:Boże widzisz i nie grzmisz
Obowiązkowo do spróbowania
Gdzie to można kupić? Jak wygląda? Jaka marka? -
LILITH.P wrote:jest taki browar/ piwo marki Czarny Kot... wiśnia z czekoladą, ciemne. Pyszne.
Zołza, chodzisz do tego sklepu z browarami, co jest przy targowisku? Na Chłopskiej chyba. Kilkaset rodzajów piwa. Oszaleć można
Mój brat mieszka na Chłopskiej w GdańskuNiedawno tam byłam. Cudownie tam macie!!!