Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nikola2877 wrote:Boze dziewczyny jak ja sie ciesze ze tu jestem na tym forum. Wy wszystkie tez duzo przeszlyscie. Jedne mniej, drugie wiecej. Jestescie tak kochane. Dobre. Zycie i ludzie ucza ludzi.
Kim bardzo mi przykro straty rodzicow w tak mlodym wieku i takiej jadowitej siostry. Ja mam jeszcze bardzo mlodsze siostry, najmlodsza jest o 13 lat mlodsza ode mnie i ona chyba najbardziej za mna, ale to pewnie dlatego ze taka mlodziutka.
Jak moja mama mi tak jechala o ciazy, ze jestem taka a taka, ze nie pomagam rodzinie (pewnie chcieli by zebym ich utrzymywala i jak bym co miesiac dawala kase to chyba bym byla NAJLEPSZA CORECZKA) ale nie nie takie numery to nie ze mna, nie bede przekupywac ludzi zeby byli nieszczerzy w relacjach ze mna. Moja mama ma mnie z innym mezczyzna. Wiem o tym juz 7 lat i prosila mnie bym nie mowila obecnemu ojcu i rodzenstwu. A ostatnio co?
Mialam remont tam u siebie i musialam gdzies byc wiec bylam u mamy, ale juz z wielka niechecia mnie przyjela... Dosyc tego byl tam moj byly z ktorym mialam poprzednia ciaze(jej ulubieniec) i caly czas mi za zle ze go olalam ale nie wiedziala o tym ze jak zaszlam to zostalam bez jego pomocy. Byla zima. Musialam wnosic wegiel, drzewo na drugie pietro sama zeby tylko w domu cieplo bylo. Tego juz nie widzi.
Wypila i powiedziala przy moim bylym i mojej siostrze ze nie jestem corka naszego ojca. Nie wytrzymalam. Od tamtej pory nie odezwala sie z przeprosinami czy cos.
a wiecie co jest najlepsze? ze ja glupia tesknie za nimi. ;<
Matka w oczach dziecka zawsze jest Bogiem. Serce boli ale życie toczy się dalejMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
jeśli mowa o rodzeństwo to ja mam starszą o 5 lat siostrę i jest między nami dystans, dwa odmienne charaktery. Ja jestem bardziej czulsza i otwarta a ona zimną i zamknięta w sobie. Nigdy z niczego mi się nie zwierzała. Szkoda. Ubolewam nad tym bo chciałabym aby była moją najlepszą przyjaciółką no ale niestety nie jest, bo widocznie nie chce mojej bliskości, smutne to.
Mimo to jako druga dowiedziała się o mojej ciąży. Zadzwoniłam do niej akurat była w pracy i szybko skończyła rozmowę, wysłała esa że nie może rozmawiać. Napisałam jej dwa eski ale nie odpowiedziała. Byłam u niej ostatnio to nawet nie spytała jak się czuję, który tydzień, kiedy do lekarza itp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 14:01
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:jeśli mowa o rodzeństwo to ja mam starszą o 5 lat siostrę i jest między nami dystans, dwa odmienne charaktery. Ja jestem bardziej czulsza i otwarta a ona zimną i zamknięta w sobie. Nigdy z niczego mi się nie zwierzała. Szkoda. Ubolewam nad tym bo chciałabym aby była moją najlepszą przyjaciółką no ale niestety nie jest, bo nie widocznie nie chce mojej bliskości, smutne to.
Mimo to jako druga dowiedziała się o mojej ciąży. Zadzwoniłam do niej akurat była w pracy i szybko skończyła rozmowę, wysłała esa że nie może rozmawiać. Napisałam jej dwa eski ale nie odpowiedziała. Byłam u niej ostatnio to nawet nie spytała jak się czuję, który tydzień, kiedy do lekarza itp.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualnyZawsze się tęskni. Ja tęsknie za mieszkaniem, gdzie większość czasu spędziłam płacząc. To jest normalne, człowiek niezależnie od przeżyć tęskni za cząstkami dobra, które gdzieś się plątają w danym miejscu, w jakimś człowieku.
Nie martw się i twórz sobie dom taki jaki chcesz. Spraw, aby ludzie, za którymi Ty teraz tęsknisz, tęsknili za Tobą i tym, co stworzysz, a czego mogą już nigdy nie doświadczyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 13:59
Gaduaaa, nikola2877 lubią tę wiadomość
-
Współczuję Wam dziewczyny.
Mam kochającego brata, którego bardzo cenię i jest dla mnie najważniejszy, wiem że zrobiłby dla mnie wszystko. Przykro mi, że wiele z Was nie zaznało takiej relacji...33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Czikosz wrote:Zawsze się tęskni. Ja tęsknie za mieszkaniem, gdzie większość czasu spędziłam płacząc. To jest normalne, człowiek niezależnie od przeżyć tęskni za cząstkami dobra, które gdzieś się plątają w danym miejscu, w jakimś człowieku.
Nie martw się i twórz sobie dom taki jaki chcesz. Spraw, aby ludzie, za którymi Ty teraz tęsknisz, tęsknili za Tobą i tym, co stworzysz, a czego mogą już nigdy nie doświadczyć.Czikosz lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kasia1987 wrote:Współczuję Wam dziewczyny.
Mam kochającego brata, którego bardzo cenię i jest dla mnie najważniejszy, wiem że zrobiłby dla mnie wszystko. Przykro mi, że wiele z Was nie zaznało takiej relacji...Kasia1987, nikola2877 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kasia1987 wrote:Współczuję Wam dziewczyny.
Mam kochającego brata, którego bardzo cenię i jest dla mnie najważniejszy, wiem że zrobiłby dla mnie wszystko. Przykro mi, że wiele z Was nie zaznało takiej relacji...doceniaj swojego, skoro jest taki fajny
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Kim87 wrote:Wiem o czym mówisz Kochana
myślałam że śmierć naszej Mamy nas zbliży niestety w grudniu minie 19 lat i jak jest między nami przepaść tak dalej jest. Za to mam kochanego tatę i to mnie cieszy09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
Czikosz wrote:Zawsze się tęskni. Ja tęsknie za mieszkaniem, gdzie większość czasu spędziłam płacząc. To jest normalne, człowiek niezależnie od przeżyć tęskni za cząstkami dobra, które gdzieś się plątają w danym miejscu, w jakimś człowieku.
Nie martw się i twórz sobie dom taki jaki chcesz. Spraw, aby ludzie, za którymi Ty teraz tęsknisz, tęsknili za Tobą i tym, co stworzysz, a czego mogą już nigdy nie doświadczyć.Czikosz lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Kim87 wrote:boziu jeszcze 6h i 20 minut do wizyty:P mam stresa:P
będzie dobrzeale rozumiem Cię bo też mam stresa ja mam o do wizyty jeszcze dzień
teraz co chwilę sprawdzam czy na necie są wyniki drugiej bety póki co nie ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 14:06
Kim87 lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
ja się nie będę dziś wypowiadać... chyba nie jestem na tyle otwarta na moje dramaty i traumy.. chyba wolę wszystko przykryć pokrywką dobra i znaleźć w tym wszystkim coś dobrego i pozytywnego.. i na wszystko znalezć wytłumaczenie w sensie alkoholizmu, narkomanii...Fabian
Cyprian
Tymuś
-
szatynka wrote:będzie dobrze
ale rozumiem Cię bo ja też mam o do wizyty jeszcze dzień
teraz co chwilę sprawdzam czy na necie są wyniki drugiej bety póki co nie ma
Szatynka ja tez jutro ide na wizyte ale u mnie. Pewnie nic.nie będzie widać.
Ale u ciebie bedzie piekniusio -
stokrotka666 wrote:a!i jeszcze- jakie bierzecie suplementy? magnez,b6?
Stokrotka pytaj w aptece o Magnez lek, a nie suplement diety. Kiedyś farmaceutka mi to powiedziała
Ja też paluchem -
Ojj dziewczynki.. Tulam kazda z Was
Ja na szczęście mogę Bogu dziękować za wspaniałą rodzinę
Teraz mieszkam prawie 80 km od rodziny ale mamuśka dzwoni do mnie codziennie a z rodzeństwem raz na tydzień co najmniej rozmawiam. Mam w nich wsparcie przy wszystkim. To jest największy dar
A tak poza tematem zaraz idę na busa..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 14:12
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
sandrula wrote:Uu to ja z Małopolski, drugi koniec kraju :p
Sandrula a skąd z Małopolski?