Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Zołza:) wrote:Uff
Bo chciałam pisać ze chyba nie mam już z kim sikac na testy owu itd :p
Ja właśnie dzisiaj pierwszy raz siknęłamale na razie negatywny
-
Córcia ma 7 lat a synek 4. Na hashimoto musze sie przebadać. Niestety kolejki do endokrynologa takie że szok więc póki co lecze się prywatnie i wszystkie badania płatne. A powiedz mi Gaduaa jakie badania miałaś zrobione? Bo mój ginekolog ciągle mówi żeby czekać. Ale teraz mu nie odpuszczę. W poniedziałek idę do niego...Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna
-
Bierka wrote:Cieżko sie tu przebić nowym
Bierka łokcie w ruch i do pierwszego szeregu
Ja tutaj jestem niecałe dwa tygodnie i jest suuuperBierka lubi tę wiadomość
-
Gosiczek wrote:Córcia ma 7 lat a synek 4. Na hashimoto musze sie przebadać. Niestety kolejki do endokrynologa takie że szok więc póki co lecze się prywatnie i wszystkie badania płatne. A powiedz mi Gaduaa jakie badania miałaś zrobione? Bo mój ginekolog ciągle mówi żeby czekać. Ale teraz mu nie odpuszczę. W poniedziałek idę do niego...
a Ty jakie masz wyniki TSH ?
a na Hashimoto to przeciwciała się bada anty TG i anty TPO ... drogie dziadostwoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 17:09
FabianCyprian
Tymuś
-
Pączek wrote:A ja ?!?!
Ja tez jestem !!!
Z krzaków bo z krzaków ale jestem !
A Pączka tutaj mamy dla osłody codzienności utrudzonych staraczek -
Pączek wrote:A to ok
Bo gdzies mi sie na jakimś forum rzuciło w oczy ze najlepiej koło 1 miec to wtedy super szansa na ciaze
Ee ja.Jestem dowodem.ze to.nie.o to chodzi.
Dokładnie o to chodzi ze jak sie.ma wysokie to wszystko moze sie stac a szczególnie wiadomo co -
Pączek wrote:Aj lof ju
Moze powinnam z rana paczki rozdawać ?
Poproszę takiego bez glutaPączek lubi tę wiadomość