Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:ja własnie nie umiem namierzyć u siebie tej czystej maki bezglutenowej.. hmm jedynie to ryżowa, kukurydziana i kokosowa tylko te 3 widziałam
To możesz je wszystkie pomieszać i będziesz miała mieszankę, a co najważniejsze nie będzie tam żadnych dziwnych dodatków niewiadomego pochodzeniaTo jest o niebo lepsze rozwiązanie
-
Gosiczek wrote:U mnie tsh trzy tygodnie temu robione 1.950 . Ogolnie ft3 i ft4 w normie i usg w normie. Prolaktyna badana w grudniu tez była ok. Zobaczymy co gin powie. Czy wasi partnerzy byli badani? A jeśli tak to po ilu miesiącach starań lekarz zaproponował by zbadać partnera?Fabian
Cyprian
Tymuś
-
Pączek wrote:Ania - zrób pizze na gryczanej o max jest !!!
Aaaa i ja znalazłam makaron 0 kalorii całkiem niezle mi sie z tuńczykiem komponuje
I makaron moj faworyt z zielonego groszku !
Muszę poszukać. A w jakim sklepie to kupujesz? Znajdę w Auchan?Pączek lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:To możesz je wszystkie pomieszać i będziesz miała mieszankę, a co najważniejsze nie będzie tam żadnych dziwnych dodatków niewiadomego pochodzenia
To jest o niebo lepsze rozwiązanie
good idea... wtedy używam je do wszytskiego tak jak normalnję maki? w sensie np naleśniki mogę z takiej mieszanki ?FabianCyprian
Tymuś
-
Gosiczek wrote:U mnie tsh trzy tygodnie temu robione 1.950 . Ogolnie ft3 i ft4 w normie i usg w normie. Prolaktyna badana w grudniu tez była ok. Zobaczymy co gin powie. Czy wasi partnerzy byli badani? A jeśli tak to po ilu miesiącach starań lekarz zaproponował by zbadać partnera?
Moja gin mi powiedziała, że jeżeli wszystko u mnie będzie w normie, ovu będzie potwierdzona monitoringiem, to wtedy badanie chłopa. Na razie mi się wywinął, bo niestety nie miałam ovuA jeżeli i z nim będzie wszystko ok, to wtedy badanie drożności jajowodów, ale to podobno nie jest zbyt miłe i proste.
-
AniaŁ123 wrote:Muszę poszukać. A w jakim sklepie to kupujesz? Znajdę w Auchan?
W auchan nie wiem nie bywam - za daleko mam
Zaraz linka poszukam do makaronów zeby ci pokazacWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 17:53
-
Mój mąż też jest ojcem naszych dzieci no ale wiadomo od poprzedniej ciąży minęło prawie 5 lat więc z żołnierzykami też mogło sie coś stac. Gaduaa skąd masz skierowanie na badanie nasienia? Od twojego gin czy mąż musiał sie udać sam do jakiegoś lekarza?Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna
-
Gosiczek wrote:Mój mąż też jest ojcem naszych dzieci no ale wiadomo od poprzedniej ciąży minęło prawie 5 lat więc z żołnierzykami też mogło sie coś stac. Gaduaa skąd masz skierowanie na badanie nasienia? Od twojego gin czy mąż musiał sie udać sam do jakiegoś lekarza?
daje mu czas do końca wakacji.. jak dalej nic nie zatrybi to go zmuszę do badania hah
FabianCyprian
Tymuś
-
AniaŁ123 wrote:Muszę poszukać. A w jakim sklepie to kupujesz? Znajdę w Auchan?
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:mówisz? hmm
good idea... wtedy używam je do wszytskiego tak jak normalnję maki? w sensie np naleśniki mogę z takiej mieszanki ?
Tak mi się wydaje, może najmniej dodaj ryżowej, bo podobno słabo wiąże ciasto. A kokosowa nadaje się raczej do wypieków na słodko. Przydałaby się jeszcze odrobina ziemniaczanej.
Ja chyba zrobiłabym taką mieszkankę: najwięcej kukurydzianej, trochę mniej kokosowej i najmniej ryżowej. Ale to tylko tak mi się wydaje, nie sprawdzałam. Ja w tej mojej mam najwięcej właśnie kukurydzianej. -
nick nieaktualny
-
Pączek wrote:Ja do Alma jeżdzę po takie wynalazki
W auchan nie wiem nie bywam - za daleko mam
Zaraz linka poszukam do makaronów zeby ci pokazac
Wiem że w Almie najlepiej, ale znowu ja mam dalekoAle raz na czas może się wybiorę
-
nick nieaktualny
-
AniaŁ123 wrote:Tak mi się wydaje, może najmniej dodaj ryżowej, bo podobno słabo wiąże ciasto. A kokosowa nadaje się raczej do wypieków na słodko. Przydałaby się jeszcze odrobina ziemniaczanej.
Ja chyba zrobiłabym taką mieszkankę: najwięcej kukurydzianej, trochę mniej kokosowej i najmniej ryżowej. Ale to tylko tak mi się wydaje, nie sprawdzałam. Ja w tej mojej mam najwięcej właśnie kukurydzianej.poszukam jeszcze tej gryczanej
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa ja już piekłam bezglutenowe naleśniki, racuchy, ciasto kruche z rabarbarem i bezą, ciasto ucierane z truskawkami i pizzę. Dzisiaj albo jutro będę piekła drożdżówki z truskawkami. Wszystko się da zrobić, ja korzystam z normalnych przepisów tylko mąkę zastępuję. Ewentualnie szukam pokrewnych typowo bezglutenowych. Nawet mam przepis na biszkopt, tylko jeszcze nie wypróbowałam
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Zołza:) wrote:Ja pierdyle
jak zimnooooo
Wszyscy w swetrach.. bluzach a ja jak taki jełop w bluzce na ramiaczkach
Hot Zołza kurde
Mam nadzieję że to zimno pójdzie w Bałtyk, a nie do nas na południe -
nick nieaktualny