Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Pączek wrote:A mama była w ciazy ze stryjecznym bratem byłego meza ktory bym mężem jej przyrodniej siostry ktora to okazała sie córka byłego męża.....Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Cherry_Blossom wrote:Dziewczyny od którego dc wychodzi + z krwi?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualny
-
Czikosz wrote:Czy Wy też przy negatywnym czujecie taki smutek?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:każda z nas czuje/czuła smutek ale wiesz Czikosz tak miało być i już. Kazda z nas jest w stanie zajść w ciąże tak na prawdę 1/5 cykli, reszt ato jaj zapłodnione ale nie mogące się zagnieżdzić bądż z wadami, lepiej tak niz miałabys sie dowiedziec że jestes w ciązy i zaraz że coś jest nie tak.
Jasne jasne
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Ja chyba tez dziewczyny znikam z tad na jakiś czas. Dziwnie ze Malo kto odpisuje mi na moje wiadomości. Czuje sie niewidzialna. Wczoraj jak zapytałam o nazwę testu to tylko Tuliska mi odpowiedziała..
Przykro mi jakos.
3majcie sie dziewczyny!
Powodzenia w staraniachwszystkim się uda w końcu zagroszkowac!
-
Czikosz wrote:Czy Wy też przy negatywnym czujecie taki smutek?
Mega! Najgorsze sa te oczekiwania i wkręcanie sie we wszystkie symptomy. Potem przychodzi @ i od nowa budzi sie nadzieja ze moze tym razem uda sie. Podziwiam osoby ktore z takim zapałem starają sie kilka lat i zastanawiam skad czerpią siłe..
Ja na of jestem drugi cykl i ciesze sie ze mozna z wami dzielić sie swoimi przemyśleniami, smutkami i radościami. Sciskam i zycze miłego dnia:-) ja zaraz wyjeżdżam na wesele kuzyna, zastanawiam sie czy pic alko czy sie powstrzymać. Ale patrząc na wykres chyba moge sie napić -
nick nieaktualnyBierka wrote:Mega! Najgorsze sa te oczekiwania i wkręcanie sie we wszystkie symptomy. Potem przychodzi @ i od nowa budzi sie nadzieja ze moze tym razem uda sie. Podziwiam osoby ktore z takim zapałem starają sie kilka lat i zastanawiam skad czerpią siłe..
Ja na of jestem drugi cykl i ciesze sie ze mozna z wami dzielić sie swoimi przemyśleniami, smutkami i radościami. Sciskam i zycze miłego dnia:-) ja zaraz wyjeżdżam na wesele kuzyna, zastanawiam sie czy pic alko czy sie powstrzymać. Ale patrząc na wykres chyba moge sie napić
Niekoniecznie, wygląda całkiem obiecująco. -
nick nieaktualnynikola2877 wrote:Ja chyba tez dziewczyny znikam z tad na jakiś czas. Dziwnie ze Malo kto odpisuje mi na moje wiadomości. Czuje sie niewidzialna. Wczoraj jak zapytałam o nazwę testu to tylko Tuliska mi odpowiedziała..
Przykro mi jakos.
3majcie sie dziewczyny!
A o jaki test pytałaś? Ja znikam często z forum po 11.00, więc wiesz. Czasami ino mam czas dłużej posiedzieć. -
nikola2877 wrote:Ja chyba tez dziewczyny znikam z tad na jakiś czas. Dziwnie ze Malo kto odpisuje mi na moje wiadomości. Czuje sie niewidzialna. Wczoraj jak zapytałam o nazwę testu to tylko Tuliska mi odpowiedziała..
Przykro mi jakos.
3majcie sie dziewczyny!
Ja nie znałam nazwy
ale kupiłam ostatnio czułe 10, Pepino:) -
nick nieaktualny
-
Czikosz wrote:A o jaki test pytałaś? Ja znikam często z forum po 11.00, więc wiesz. Czasami ino mam czas dłużej posiedzieć.
Czikosz lubi tę wiadomość