Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
stokrotka666 wrote:hej kochane;) u mnie za 3 dni @, temp 37.0 szyjka ledwo wyczuwalna twarda...dzisiaj mialam sen ze robilam badanie usg i jestem w ciazy i nie mam okazji powiedziec mezowi
poza temp
trzymam kciuki
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
stokrotka666 wrote:hej kochane;) u mnie za 3 dni @, temp 37.0 szyjka ledwo wyczuwalna twarda...dzisiaj mialam sen ze robilam badanie usg i jestem w ciazy i nie mam okazji powiedziec mezowi
czyli wychodzi na to,że masz termin @ 13 ??jak ja, a zaraz po nas Cherry
-
nick nieaktualnyKim87 wrote:Dziewczyny na prawdę? O takie pierdoły strzelacie tzw focha?
Cześć z nas pracuje i nie jest w stanie nadrobić czasem. Inne nie ignorują ale czasem odpowiadają na watek który jest dominujący w tym momencie i im umyka. Kurcze nie zachowujmy się tak. Już jedna afera tu była drugiej nie potrzeba. Opanujcie hormony i jak ktoś nie odp to powtórzcie pytanie. Tyle.
Ide po melise
Jak baba w ciąży coś mówi, to trza jej słuchać! -
Czikosz wrote:Pamiętam, jak ja byłam nowa. W sumie to nie wiedziałam, jak się odezwać.
Różnie to było, w każdym razie nie obawiaj się powtórzyć pytania. Jakieś wiesz "Halo!"
Ja dużo rzeczy przegapiam, bo po pracy lecę do domu na seksy i inne zboczenia.
Twoje nóżki już kojarzę dość mocno, a wiążę pamięcią to z twoją historią, także się nie martw bzdurkami, bo Ci jajo nie wypadnie!
!!!!
Czikosz, Cherry_Blossom lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czikosz wrote:Kim, ale ja się od Ciebie właśnie dowiedziałam, że była jakaś afera.
Czikosz lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO