Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Bierka wrote:Nikola ja tez jestem nowa i tez miałam przez chwile wrażenie, ale pomysl dziewczyny znają sie juz od kilku cykli stad ta zażyłość. My jestesmy nowe ale za chwile sie lepiej poznamy. Nic sie nie martw:-* a o jaki test pytałaś? Gdzies mi umknęło
kazda z nas była kiedyś "nowa"
Czikosz, Duśka;) lubią tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyszuflada wrote:pewnie że tak
kazda z nas była kiedyś "nowa"
Pamiętam, jak ja byłam nowa. W sumie to nie wiedziałam, jak się odezwać.
Różnie to było, w każdym razie nie obawiaj się powtórzyć pytania. Jakieś wiesz "Halo!"
Ja dużo rzeczy przegapiam, bo po pracy lecę do domu na seksy i inne zboczenia.
Twoje nóżki już kojarzę dość mocno, a wiążę pamięcią to z twoją historią, także się nie martw bzdurkami, bo Ci jajo nie wypadnie! -
mi się wydaje ze to nie ma az takiego znaczenia czy czuły test czy jaki
pamietam ze ja kupiłam z dziesięć testów różnych firm i różnych czułości, niektóre taniochy inne droższe
i na każdym pokazała się ta sama blada krecha
nie była wcale wyraźniejsza na droższych ani nic
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
nick nieaktualny
-
Bierka wrote:Hmm nie kojarze:-/ ale ekspertem nie jestem;-) robiłam kilka razy z rossmanna ale nie przyniosły mi szczęścia.
ja kupiłammam też lepsze, droższe, ale jak mnie pokorci testować przed @, to nie będzie żal 4 zł
-
nick nieaktualny
-
stokrotka666 wrote:hej kochane;) u mnie za 3 dni @, temp 37.0 szyjka ledwo wyczuwalna twarda...dzisiaj mialam sen ze robilam badanie usg i jestem w ciazy i nie mam okazji powiedziec mezowi
oby to był proroczy sen!!!
mnie w poprzednich cyklach śniło się, że dostawałam @ i przychodziła brzydula... -
Dziewczyny na prawdę? O takie pierdoły strzelacie tzw focha?
Cześć z nas pracuje i nie jest w stanie nadrobić czasem. Inne nie ignorują ale czasem odpowiadają na watek który jest dominujący w tym momencie i im umyka. Kurcze nie zachowujmy się tak. Już jedna afera tu była drugiej nie potrzeba. Opanujcie hormony i jak ktoś nie odp to powtórzcie pytanie. Tyle.
Ide po meliseCzikosz, Cherry_Blossom, Tuliska, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO