Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A mnie dzisiaj wyjątkowo nie męczyły dziwne sny, ani mdłości...
wyspałam się nawet bez męża, jak na pierwszą noc w innym mieszkaniu, to było ekstra
Nikola, ja zobaczę, jak jutro temp. się zachowa. Niby mam 12 dpo, to może też by mi wyszedł... wolę jednak zaczekać. Myślę, że ten w niedz.będzie bardziej miarodajnyTuliska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No ja też z ukrycia ja już nie mam testów owu wyrzucilam temp nie mierze bo ostatnio jak mierzył rano 37,2 a później @ przyszedł. Odpuściłam sobie 2 miesiące temu jeszcze miałam miesiąc chłopa w domu to człowiek jednak miał mała nadzieję ale nie klapa ale negatywny test już mnie nie dziwi za dużo ich było. Ale powiem wam że mój pojechała zagranicę i teraz odpoczywam i się relaksuje chociaż moja mała daje mi w kość... Pyskuje dyskutuje i wg ma 6 lat a na swój wiek się zachowuje jak by miała 10.
Jestem w 15dc. I powiem wam że mam piękny śluz he he ale tak zawsze jest na odwrót. Jestem tu z wami bo mam nadzieję że czasami wam pomogę i też dowiemy się czegoś nowego. Mam tu dwa przypadki np. Kamila ty się tak długo starasz no to my też już zaczniemy bo będzie tak jak ty to wiesz... No zaszły obie panie przy 1 podejściu. I tak sobie myślę że psychika też dużo robi.
-
nick nieaktualny
-
gibonek wrote:Pyskuje dyskutuje i wg ma 6 lat a na swój wiek się zachowuje jak by miała 10.
i że ponoć trzeba im pozwalać wyrazać swoje zdanie, oczy wiście kulturalnie
tylko się cieszyć że Twoja mała taka cwana
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
nick nieaktualny
-
Czikosz wrote:Sikłam znowu na test. Dwie godziny i jedna herbata, a wyszedł chyba pozytywny, bo kreska wskazująca na owulację jest minimalnie, ale to minimalnie jaśniejsza niż kreska... no ta pierwsza.
Czikosz lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
nick nieaktualny