Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Evelin wrote:Uciekam bo troche spraw mam do zalatwienia. Milego week i udanej soboty
jesli sie nie odezwe dsis tzn ze przyszla @ a ja siedze na dolku na 24h bo chyba wtedy kogos pogryze
hehe a tak serio przestaje o tym myslec, czas na przyjemnosci
Wiec do uslyszenia
Uwielbiam ciocie
trzymam kciuki, żeby nie przylazła!
miłego dniaEvelin lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:Mnie owu raczej źle wyznaczył termin @, cykle mam 25dniowe, więc @ powinna być we wtorek, 14 a nie w poniedziałek.
KlaudyŚ, nie poddaje siętemp. jeszcze wysoka, myślę, że gdyby spadła do 36,6 to inaczej bym na to patrzyła, ale póki co jest jeszcze szansa
A bo na poczatku przy zalozeniu ustawialo sie średnią trwania cyklu i ile trwa faza lutealna i ono określa według tych ustawień i nie zawsze.może sie zgadzac z naszymi przemysleniami,poczekaj tak min do 13 i zrób test ja kupilam w aptece dr.max test o czułości 10 on kosztowal chyba 8 cos zl ale tak jak mowie KaŻdy jest. Inny KaŻdy ma inny organizm i inaczej trwaja cykleLILITH.P lubi tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:A bo na poczatku przy zalozeniu ustawialo sie średnią trwania cyklu i ile trwa faza lutealna i ono określa według tych ustawień i nie zawsze.może sie zgadzac z naszymi przemysleniami,poczekaj tak min do 13 i zrób test ja kupilam w aptece dr.max test o czułości 10 on kosztowal chyba 8 cos zl ale tak jak mowie KaŻdy jest. Inny KaŻdy ma inny organizm i inaczej trwaja cykle
dzięki
poczekam na spokojnie
co ma być, to będzie -
Evelin wrote:Zazwyczaj mam 32 dni, czasami 33..
Dzis 31, dlatemu chcialam robic w niedziele a nawet i w moje urodzinki czyli 35 dnc by to bylz nadzieja ze sie nie pojawi
moj juz dzwonil ze kupil mi testa i jutro przywiezie
I mnie wlasnie cyce zero..
A zawsze bolaly..
A od paru godz brzuch jak na @..
Wiec zobacze rano temp.
I mam sporo sluzu, w pracy myslalam ze dostalam bo mi polecialo.
Sie ze sie udalo
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Bierka wrote:Mi sie spóźnia ale dzisiejszy spadek temperatury nie pozostawia złudzeń. Masakra! A łudziłam
Sie ze sie udaloMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Bierka wrote:Mi sie spóźnia ale dzisiejszy spadek temperatury nie pozostawia złudzeń. Masakra! A łudziłam
Sie ze sie udalo
U ktores z dziewczyn spadlo a potem poszlo w gore i test potwierdzil, wiec glowa do gory.
U mnie cisza
Ale wiem ze sie nie udalo, co nie znaczy ze w Twoim przypadku bedzie inaczej :* -
Witam Kochane
Ja dzisiaj od rana zabiegana. Najpierw byłam na zakupach, a później gotowanie i sprzątanie.
Robiłam test ovu, wyszedł cień, ale jeśli mi się uda to za chwilkę wrzucę
Lilith, Nikola, Evelinka nie stresować się!!! W tym momencie przesyłam Wam pozytywną energię i moc buziaczkówCały czas wszystkie tutaj wierzymy i mamy nadzieję, że @ do Was nie przyjdzie.
Wisienka, Bierka, Marcia, Gibonek Wam też powodzenia na dniach :*
Evelin lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Witam Kochane
Ja dzisiaj od rana zabiegana. Najpierw byłam na zakupach, a później gotowanie i sprzątanie.
Robiłam test ovu, wyszedł cień, ale jeśli mi się uda to za chwilkę wrzucę
Lilith, Nikola, Evelinka nie stresować się!!! W tym momencie przesyłam Wam pozytywną energię i moc buziaczkówCały czas wszystkie tutaj wierzymy i mamy nadzieję, że @ do Was nie przyjdzie.
Wisienka, Bierka, Marcia, Gibonek Wam też powodzenia na dniach :*
U mnie dzien wyglada tak samo
To wrzucaj foto
Ja tez se sikne. Aaaa co tam
I tak w blad mnie wprowadzaja te owu
Rowniez caluje, sciskam i tuleAniaŁ123, Kim87 lubią tę wiadomość
-
Bardzo słabe zdjęcie mi wyszło, nieostre, kiepskie światło mam w łazience
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8982b35f0e71.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2016, 14:49