Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Super pecherzyk Tuliska!!!
Ewelinko z tymi testami to ja mialam caly czas taka wlasnie kreseczke 3 cykle temu - potem zrobilam badania i wyszedl mi podwyzszony poziom lh. Dziwilo mnie ze ciagle takie wlasnie owulacyjne mi wychodzily. A rownie dobrze moze to byc groszek - acz testy owulacyjne pozytywne niestety nie zawsze zwiastuja grocha o czym przekonalo sie kilka z nas.Tuliska lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Bierka wrote:Evelin, Kim dziekuje kochane jesteście. Jestem na weselu wiec przynajmniej sie napije;-) przejdziemy przez wszystko od nowa. Nowy cykl nowa nadzieja<3 buziaki i miłej soboty
Oj jak ja bym tak se poszla na weselichoTobie rowniez milej soboty i udanej imprezki
Pamietajnie mieszaj alko, pij po kolei
Bierka lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Hey hi hello
Dziewczyny ale numer
Tak się śmiałam z tego mojego Ovarinu a tu niespodzianka13 dc a pecherzyk na 22 mm
Coś mi się zaczyna przestawiac
A poza tym wzięłam sobie całą tabletkę Bromka i pół dnia zdychałam. W środku mnie trzeslo jakbym 4 redbulle wypilaale już przeszło na szczęście
Super :*Tuliska lubi tę wiadomość
-
Kasia1987 wrote:Super pecherzyk Tuliska!!!
Ewelinko z tymi testami to ja mialam caly czas taka wlasnie kreseczke 3 cykle temu - potem zrobilam badania i wyszedl mi podwyzszony poziom lh. Dziwilo mnie ze ciagle takie wlasnie owulacyjne mi wychodzily. A rownie dobrze moze to byc groszek - acz testy owulacyjne pozytywne niestety nie zawsze zwiastuja grocha o czym przekonalo sie kilka z nas.
Wiem kochanie, ten cykl przede mna teraz odpuszcze od badan, ale jesli nie wyjdzie nic to pojde wtedy, wszystko na spokojnie :*Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Bardzo słabe zdjęcie mi wyszło, nieostre, kiepskie światło mam w łazience
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8982b35f0e71.jpg
U mnie dzis podobnie15 dc, czekamy
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:Wiem kochanie, ten cykl przede mna teraz odpuszcze od badan, ale jesli nie wyjdzie nic to pojde wtedy, wszystko na spokojnie :*
Jasne ze taka moze wcale nie bedziesz musiala robic - czego Ci zycze
Evelin lubi tę wiadomość
-
Kasia1987 wrote:Jasne ze tak
a moze wcale nie bedziesz musiala robic - czego Ci zycze
Od dzis zaczynam . Niech tylko przyjedzie
od poczatku cyklu biore kwas foliowy, wit c i actibion, ktory zawiera witaminy, mineraly i zen-szen. Wczoraj i dzis wzielam omege 3 6 9. Czy jeszcze cus powinnam? Moze inne rady ?? Chce sie przygotowac -
Kasia1987 wrote:Bladzioszek test byl
zawsze za szybko meczylam mezusia, teraz postanowilam nieco pozniej zaczac nasz maraton...
ja niestety z tych poznoowulkowych jestem.
Rozumiem:)
Kurde a My tyle razy, ze ciekawi mnie czemu i tak nie trafilo w owu -
Tuliska wrote:Hey hi hello
Dziewczyny ale numer
Tak się śmiałam z tego mojego Ovarinu a tu niespodzianka13 dc a pecherzyk na 22 mm
Coś mi się zaczyna przestawiac
A poza tym wzięłam sobie całą tabletkę Bromka i pół dnia zdychałam. W środku mnie trzeslo jakbym 4 redbulle wypilaale już przeszło na szczęście
Tuliska ja wczoraj miałam 20mm więc dzisiaj pewnie będzie bliźniak Twojego
Tuliska lubi tę wiadomość
-
Kasia i Tuliska wygląda na to, że idziemy łeb w łeb
Czy któraś jeszcze zbliża się do owulki?Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
No i nie wytrzymalam i dorwalam mojego hihi
Fajnie ze macie robiony monitoring - ja mialam w zeszlym cyklu i owu byla 18/19 dc.
Jak jutro wyjdzie negatywny test to chyba zrobimy dzien przerwy... Jak wytrzymamy
Kiedy idziecie zobaczyc czy pecherzyki pekly? W pon?33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.