Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia1987 wrote:No i nie wytrzymalam i dorwalam mojego hihi
Fajnie ze macie robiony monitoring - ja mialam w zeszlym cyklu i owu byla 18/19 dc.
Jak jutro wyjdzie negatywny test to chyba zrobimy dzien przerwy... Jak wytrzymamy
Kiedy idziecie zobaczyc czy pecherzyki pekly? W pon?
Ja w poniedziałek. Denerwuję się że nie pęknie tak jak w poprzednim -
Dobry ja po.spanku caly dzien prawie przespalam .
Teraz wcinam kielbaske z grilla a u was jak?
Ktos testowal dzis?
Mam prośbę do was kochane bo.przez to spanie wgl prawie mnie nie ma ,a dokładnie chodzi mi o to kto przejął by pałeczkę i pokierkował by cala listę testerem czerwcowych?
-
marciaa wrote:Dziewczyny a ile ma pęcherzyk mm jak pęka ?
Wydaje mi się, że powinien mieć ok 25 mm.Kim87 lubi tę wiadomość
-
hej hej
do mnie się chyba jakiś ZUM przyplątał.. już w nocy biegałam 3 razy do toalety.. i dziś cały dzień to samo do tego uczucie pełnego pęcherza i dyskomfort gdzieś tam w środku...buuu
stokrotka biedna ... tule...
a reszcie dziewczyn powodzenia przy owulacji ! i upolowania najlepszych dwóch tłustych krech LH i ostrego zalewania formy !!
Tuliska lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
KlaudyŚ wrote:Dobry ja po.spanku caly dzien prawie przespalam .
Teraz wcinam kielbaske z grilla a u was jak?
Ktos testowal dzis?
Mam prośbę do was kochane bo.przez to spanie wgl prawie mnie nie ma ,a dokładnie chodzi mi o to kto przejął by pałeczkę i pokierkował by cala listę testerem czerwcowych?
Klaudyś ja niestety nie mam czasu w ciągu dnia aby tutaj bywać, więc nie mogę pomócKlaudyŚ lubi tę wiadomość
-
A ja się pochwalę, że zrobiłam dzisiaj dżemory truskawkowe i zakisiłam ogórki na takie małosolne
Pierwszy raz
Chyba odzywa się we mnie instynkt perfekcyjnej pani domu
Evelin, Gaduaaa, KlaudyŚ, Kasia1987, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Ja od dawna ogórki robiłam jak mieszkałam z rodzicami. Kiszone, korniszone, chilli i z kurkumą.
Teraz jak już mieszkam poza domem i to 250km to nam się nie opłaca dla nas 2. Do tego nie mamy na to miejsca, więc rodzice robią a my bierzemy po kilka słoików.
Tylko małosolne robięWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2016, 20:53
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Klaudyś ja niestety nie mam czasu w ciągu dnia aby tutaj bywać, więc nie mogę pomóc
Nic.nie szkodzi.najwyżej wieczorem bede dodawac dzien przed testowaniem kolejnej.osoby.
Wieczorem.to.energi więcej:)
Dziewczyny dobrze ze nie widzicie mojego chłopa:p
Jaki pijany ze smiejemy z rodzicami z niego.chciałam go do domj zabrać to nie bo chce zostać i po schodach nie wyjdzie to.Będzie spal na.zewnątrz na.kanapie :p
Razem z psemAniaŁ123 lubi tę wiadomość