Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nikola2877 wrote:Dziekuje skarbie ze myslisz :*
Nie..
Podłamał sie jak zobaczyl rozdzielone lozka, az mi sie go szkoda zrobilo. Ale teraz chce byc twarda i konsekwentna.
Powiedzial ze mnie kocha i zle mu jak jest dzis.
Ale tak to nie rozmawiamy.FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:no to dobrze,że trwasz by swoim postanowieniu.. daj mu porządną nauczkę, niech poczuje że nabroił...
Zycie kazdego dnia uczy mnie czasem bycia ''zimna s**a''
a Ty jak Gadua cierpliwie teraz czekasz do terminu @ i bedziesz testowac?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2016, 21:42
-
nikola2877 wrote:Zycie kazdego dnia uczy mnie bycia czasem bycia ''zimna s**a''
a Ty jak Gadua cierpliwie teraz czekasz do terminu @ i bedziesz testowac?FabianCyprian
Tymuś
-
nikola2877 wrote:Dziekuje skarbie ze myslisz :*
Nie..
Podłamał sie jak zobaczyl rozdzielone lozka, az mi sie go szkoda zrobilo. Ale teraz chce byc twarda i konsekwentna.
Powiedzial ze mnie kocha i zle mu jak jest dzis.
Ale tak to nie rozmawiamy.i nie reaguj na oczy ze Shreka
nikola2877 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Dobry wieczór Laseczki :*
Cały dzień mnie nie myło. Mieliśmy gości, najpierw jednych, potem drugich i nie było kiedy tutaj zaglądnąć.
Wisienka, Lilith, Nikola mam nadzieję że te wasze dzisiejsze testy miały jakieś słabsze chwile i pokazały błędny wynik, a w kolejnych dniach się opamiętają i już grzecznie pokażą dwie kreseczki
Ewelinko za Ciebie też trzymam kciuki
Nikola ile lat ma Twój men? Ja pamiętam, że kilka dobrych lat temu, mój podobnie się zachowywał, alkohol i kumple to była świętość ponad świętości. Na szczęście z biegiem czasu wszystko się zmieniło. On bardzo wydoroślał i teraz jest bardzo odpowiedzialny, zupełnie inny człowiek. Faceci naprawdę potrzebują więcej czasu na dojrzewanie i naszą bardzo ważną rolą jest umiejętne ich kierowanieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2016, 21:52
-
misia1989 wrote:hejo dziewczynki
podczytuje was ale mało piszę
Mam pytanie czy jak miałyście jakieś infekcje intymne to powstrzymywałyście sie od starań?
Mnie męczy infekcja mam leki, ale zastanawiam się czy spisać ten cykl na straty czy mimo to się starać
pozdrawiam was!!
Ja niestety miałam niedawno infekcję i nie wyobrażałam sobie, żeby w tym czasie współżyć, bo chyba by mnie to zabiłoLepiej tego nie robić, bo chłopa zarazisz i wydłużysz czas choroby.
-
Cherry_Blossom wrote:
4.06 - rozowyflaming
6.06 - KlaudyŚ, @ -> 8.06
12.06 - Evelin, @ -> 10.06
13.06 - LILITH.P
14.06 - Cherry_Blossom, @ -> 14.06
16.06 - nikola2877
23.06 - Judi22
24.06 - Gaduaaa
26.06 - Kasia1987
30.06 - AniaŁ123, misia1989
Piękna listaOby była szczęśliwa
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:No dobra...
Wszyscy tak o sikaniu...testach...awanturach...sluzach...
A ja wam troche zmienię na chwilę temat
Wczoraj wzięłam udział w biegu charytatywnym na rzecz Olega - chłopiec z wadami genetycznymi
I jestem z siebie dumnawykręciłam czas 23min na odcinku 4.4km
Był to bieg w sztafecie...Ode mnie z firmy były 4 drużyny...byłam najszybsza babką z firmy
a moja drużyna na 248 drużyn w kat. mieszanej na około 70 miejscu
A no i medal poniżej
Pączuszku gratulacje!!! Świetny czas!!! Mi do takiego dalekoPączek lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Dobry wieczór Laseczki :*
Cały dzień mnie nie myło. Mieliśmy gości, najpierw jednych, potem drugich i nie było kiedy tutaj zaglądnąć.
Wisienka, Lilith, Nikola mam nadzieję że te wasze dzisiejsze testy miały jakieś słabsze chwile i pokazały błędny wynik, a w kolejnych dniach się opamiętają i już grzecznie pokażą dwie kreseczki
Ewelinko za Ciebie też trzymam kciuki
Nikola ile lat ma Twój men? Ja pamiętam, że kilka dobrych lat temu, mój podobnie się zachowywał, alkohol i kumple to była świętość ponad świętości. Na szczęście z biegiem czasu wszystko się zmieniło. On bardzo wydoroślał i teraz jest bardzo odpowiedzialny, zupełnie inny człowiek. Faceci naprawdę potrzebują więcej czasu na dojrzewanie i naszą bardzo ważną rolą jest umiejętne ich kierowanie
w styczniu skonczyl 26.
Najmlodszy z rodzenstwa, troche rozpieszczony.
Ale jest zaradny. Nie moge powiedziec ze jest zlym czlowiekiem.
Ale czasem mysle ze jest poprostu jeszcze malo dojrzaly, ze mimo ze jestem mlodsza bardziej powaznie patrze na zycie. Moze dlatego ze nie raz zycie dalo mi mocnego kopniaka. -
nikola2877 wrote:w styczniu skonczyl 26.
Najmlodszy z rodzenstwa, troche rozpieszczony.
Ale jest zaradny. Nie moge powiedziec ze jest zlym czlowiekiem.
Ale czasem mysle ze jest poprostu jeszcze malo dojrzaly, ze mimo ze jestem mlodsza bardziej powaznie patrze na zycie. Moze dlatego ze nie raz zycie dalo mi mocnego kopniaka.
Mój teraz ma 28. Spoważniał dopiero jak skończył studia i poszedł do poważnej pracy, czyli 2,5 roku temu. Wpadł w wir harówy po kilkanaście godzin w stresie, to mu wyszły wszystkie głupoty z głowy -
Aha jeszcze jedno
Sikałam dzisiaj na test i wyszedł bardzo bladziutki cień, więc nadal walczymy. Denerwuję się tylko jutrzejszym monitoringiem...jeśli znowu wyjdzie że cykl bez ovu to się załamię -
AniaŁ123 wrote:Mój teraz ma 28. Spoważniał dopiero jak skończył studia i poszedł do poważnej pracy, czyli 2,5 roku temu. Wpadł w wir harówy po kilkanaście godzin w stresie, to mu wyszły wszystkie głupoty z głowy
Ciekawe kiedy ten bardziej wydorosleje...
a Ty jak tam? czekasz na owulke ? -
marciaa wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was po owu miała bóle na dole macicy? Takie lekkie ciagniecie? Nie wiem dokładnie jak to określić
Ja jestem po owulacji i ci powiem ze właśnie dziś mnie boli ciągnie ale u mnie ciazy napewno nie będzie mojego nie ma.