Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
To mój 27 dc
Lista tak dobra, że chce kolejnych miesięcy
Mój mówi, że uwierzy, że nic jak nie dostanę @. Ale ja jedtem realistka. No nic, trzeba zwiększyć suplememtacje. Jakby był ktoś tak miły i napisał co mozemy brać to będę ogromnie wdzięczna
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry_Blossom wrote:To mój 27 dc
Mój mówi, że uwierzy, że nic jak nie dostanę @. Ale ja jedtem realistka. No nic, trzeba zwiększyć suplememtacje. Jakby był ktoś tak miły i napisał co mozemy brać to będę ogromnie wdzięcznanic poza tym.. Ale ze mnie przykładu nie bierz haha bo już 9 miesięcy się staram
FabianCyprian
Tymuś
-
Mój mówi, że uwierzy, że nic jak nie dostanę @. Ale ja jedtem realistka. No nic, trzeba zwiększyć suplememtacje. Jakby był ktoś tak miły i napisał co mozemy brać to będę ogromnie wdzięczna
Ja biorę kwas, magnez, żelazo, olej z wątroby rekina, od czasu do czasu wit.C -
Gaduaaa wrote:Teraz czekamy na Lilith
Heeeeeej
Nie siknęłam dzisiaj. Do 1 w nocy walczyłam z bólem jajnika. Wstałam rano, z pełnym pęcherzem, ledwo żywa. Zmierzyłam się, mam mały spadek temp. I zapomniałam o teście... O dziwo dzisiaj płodny śluz...
Wczoraj wieczorem odeszła bliska mi osoba... -
LILITH.P wrote:Heeeeeej
Nie siknęłam dzisiaj. Do 1 w nocy walczyłam z bólem jajnika. Wstałam rano, z pełnym pęcherzem, ledwo żywa. Zmierzyłam się, mam mały spadek temp. I zapomniałam o teście... O dziwo dzisiaj płodny śluz...
Wczoraj wieczorem odeszła bliska mi osoba...
przyjmij moje kondolencje ....
będzie potrzbowała rozmawiać to dawaj...FabianCyprian
Tymuś
-
Mój mówi, że uwierzy, że nic jak nie dostanę @. Ale ja jedtem realistka. No nic, trzeba zwiększyć suplememtacje. Jakby był ktoś tak miły i napisał co mozemy brać to będę ogromnie wdzięcznaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
LILITH.P wrote:Heeeeeej
Wczoraj wieczorem odeszła bliska mi osoba...Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualnyDziewczyny! Dzień dobry wszystkim!
U mnie wczoraj była owulacja, na 100%! Nie dość, że to tak dwa dni po pierwszym pozytywnym teście, to jeszcze ból owulacyjny wczoraj koło południa, a jeszcze dzisiaj ta temperatura i kremowy śluz!
Forma zalana, jeszcze dzisiaj dolejemy i będzie cacy.
No luknijcie na mój wykres, czyż to może być inny dzień niż wczoraj?
Myślicie, że El znajdzie Żbieta i powstanie nam w moim brzuchu mała Ela?Evelin lubi tę wiadomość
-
Witam poniedziałkowo- u nas "czekając na owu"
Podejrzewam, że dziś/jutro będzie, więc zalewam z mężem formę od soboty
A tak nic ciekawego u mnie, pogoda piękna, przyjechałam do pracy na rowerze.Czikosz, Evelin lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane