Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Czikosz wrote:Dziewczyny! Dzień dobry wszystkim!
U mnie wczoraj była owulacja, na 100%! Nie dość, że to tak dwa dni po pierwszym pozytywnym teście, to jeszcze ból owulacyjny wczoraj koło południa, a jeszcze dzisiaj ta temperatura i kremowy śluz!
Forma zalana, jeszcze dzisiaj dolejemy i będzie cacy.
No luknijcie na mój wykres, czyż to może być inny dzień niż wczoraj?
Myślicie, że El znajdzie Żbieta i powstanie nam w moim brzuchu mała Ela?
U mnie wczoraj wieczorem test prawie pozytywny więc dziś już powinno być cacytyle ze męża już brak
ale weekend stosunkowo udany
może coś tam zostanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 08:22
-
Kasia1987 wrote:Witam poniedziałkowo- u nas "czekając na owu"
Podejrzewam, że dziś/jutro będzie, więc zalewam z mężem formę od soboty
A tak nic ciekawego u mnie, pogoda piękna, przyjechałam do pracy na rowerze.Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
Cherry_Blossom wrote:Kochany lilitku to niesamowite,bo mnie dokładnie tak samo
prawy jajnik. Mega ból. Będzie malpa.
Ale za to miałam za.je.bi.ste
Ja walczyłam do 1 w nocy... Masakra jakaś.
My w tym cyklu też szaleliśmy
Ja już po owulce nie zaznaczam serduszek na wykresie -
Cherry_Blossom wrote:Dzień dobry
U mnie negatyw. Oczywiście jakbym chciała znaleźć cień to go znajdę ale to nez sensu. Ciąży nie ma.
ja wczoraj byłam lepsza od Ciebie, zostawiłam w łazience test i przypomniało mi się o nim po 2-3h. A tam jakiś drugi cień... najpierw zdziwienie,a potem głos rozsądku, w końcu testy po takim czasie są nieważne. I odbarwienia na 2 pasku to normalna sprawa -
Dziewczyny, dziękuję za wsparcie
Wiedziałam od jakiegoś czasu, że jest bardzo źle i niewiele, poza ulżeniem w cierpieniu da się zrobić. Prawda jest jednak taka... Dum spiro, spero (Dopóki oddycham, mam nadzieję/wierzę.)
-
Czikosz wrote:Dziewczyny! Dzień dobry wszystkim!
U mnie wczoraj była owulacja, na 100%! Nie dość, że to tak dwa dni po pierwszym pozytywnym teście, to jeszcze ból owulacyjny wczoraj koło południa, a jeszcze dzisiaj ta temperatura i kremowy śluz!
Forma zalana, jeszcze dzisiaj dolejemy i będzie cacy.
No luknijcie na mój wykres, czyż to może być inny dzień niż wczoraj?
Myślicie, że El znajdzie Żbieta i powstanie nam w moim brzuchu mała Ela?Czikosz lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
LILITH.P wrote:Dziewczyny, dziękuję za wsparcie
Wiedziałam od jakiegoś czasu, że jest bardzo źle i niewiele, poza ulżeniem w cierpieniu da się zrobić. Prawda jest jednak taka... Dum spiro, spero (Dopóki oddycham, mam nadzieję/wierzę.)
FabianCyprian
Tymuś
-
LILITH.P wrote:ja wczoraj byłam lepsza od Ciebie, zostawiłam w łazience test i przypomniało mi się o nim po 2-3h. A tam jakiś drugi cień... najpierw zdziwienie,a potem głos rozsądku, w końcu testy po takim czasie są nieważne. I odbarwienia na 2 pasku to normalna sprawaFabian
Cyprian
Tymuś
-
Kasia1987 wrote:Witam poniedziałkowo- u nas "czekając na owu"
Podejrzewam, że dziś/jutro będzie, więc zalewam z mężem formę od soboty
A tak nic ciekawego u mnie, pogoda piękna, przyjechałam do pracy na rowerze.
no owu musi już być u Ciebie! wywoływałam jąhehe
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b7dc98a759eb.jpg
Dzień doberek
Przychodzę do pracy a tu na biurku paczuszka.. z zestawem startowym na nowy cykl
No to teraz czas na kawe
fiu fiu fiuposzalałaś
super!!! -
nick nieaktualnyZołza:) wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b7dc98a759eb.jpg
Dzień doberek
Przychodzę do pracy a tu na biurku paczuszka.. z zestawem startowym na nowy cykl
No to teraz czas na kawe
Jak fajnie!
Ja na razie się chwalę koleżance w pracy, że miałam owulację. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynikola2877 wrote:hey kochana! :*
w sumie dzis tak jakos na dwa razy.
ale widze ze u Ciebie po owulacji
Może masz grocha w brzuchu!
U mnie raczej po, bo wczoraj ból owulacyjny, dwa dni wcześniej pozytywny test, a dzisiaj temperatura podskoczyła (w nocy było mi gorąco, więc spałam znów na kołdrze), a śluz zrobił się kremowy. No mnie to pasuje na wczorajszą owulację.
Forma zalana solidnie, więc czekam na połączenie El i Żbiety.nikola2877 lubi tę wiadomość