Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Cherry_Blossom wrote:Evelin jak u Ciebie?
No hey, ja dzisiaj troszke Zajeta bylam
Rano
Potem obiadek, wypad na rybki ze znajomymi, w koncu sie poopalalampozniej mecz
I wieczorem zadzwonil przyjaciel mojego, ze jego tesciu sie przewrocil i chyba zlamal reke, a ze byl po % to moj pojechal z nimi na pogotowie . Do nich mamy kolo 20 km i od nich do szpitala drugie tyle. Na miejscu okazalo sie, ze to cos powaznego i nie obejdzie sie bez operacji, musielismy jechac spowrotem zeby przywies mu ciuchy itd i tak jezdzilismy w ta i spowrotem. Wiec jestem mega zmeczona, ale oboje mamy dobre serduszka i pomagamy bliskim
poza tym z tamtego zona bardzo sie lubimy wiec plotuszki byly wskazane
Dobrze, ze jutro mam na 17, chociaz sie wyspie
A z takich naszych spraw, to @ dalej nie ma. Poczekam jeszcze co do testu, bo niechce sie nakrecac.
Daje sobie kilka dni.
Chociaz po ostatniej jednej kresce nie sadze zeby ten cykl sie udal.
Slodkich snow dla tych co juz spiaI buziaki dla nocnych markow
-
4.06 - rozowyflaming
6.06 - KlaudyŚ, @ -> 8.06.
12.06 - Evelin, @ -> 10.06
13.06 - LILITH.P
14.06 - Cherry_Blossom, @ -> 14.06
16.06 - nikola2877
22.06 - marciaa
23.06 - Judi22
24.06 - Gaduaaa
26.06 - Kasia1987
30.06 - AniaŁ123, misia1989Evelin lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
nikola2877 wrote:Ciekawe kiedy ten bardziej wydorosleje...
a Ty jak tam? czekasz na owulke ?
Tak, czekam i doczekać się nie mogę.
W weekend robiłam figury gimnastyczne po serduszkach, żeby plemniczki miały łatwiej, ale jajo jeszcze nie gotoweCherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
gibonek wrote:Mój też wydoroslal po 26 roku życia ale dostał ode mnie mocnego kompa mega więc prawie doszło do rozwodu i się wtedy opamietaal.
No właśnie, faceci czasami potrzebują wstrząsu, z biegiem czasu się stabilizują
Mój jeszcze nie dawno mi narzekał, że zmęczony po pracy, że nie chce mu się serduszek, a ja mu mocno dałam do zrozumienia, że jeśli nie będę widziała zaangażowania z jego strony, to ja też przestaje się starać, chodzić po lekarzach i faszerować się lekami. Teraz już nie potrzebuję go namawiać, tylko nawet sam się pyta -
Cherry_Blossom wrote:Dzień dobry
U mnie negatyw. Oczywiście jakbym chciała znaleźć cień to go znajdę ale to nez sensu. Ciąży nie ma.
Na razie wiadome jest to, że nie ma @
Który masz dzień Cherry Lady?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 07:21
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość