Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LILITH.P wrote:ja wczoraj byłam lepsza od Ciebie, zostawiłam w łazience test i przypomniało mi się o nim po 2-3h. A tam jakiś drugi cień... najpierw zdziwienie,a potem głos rozsądku, w końcu testy po takim czasie są nieważne. I odbarwienia na 2 pasku to normalna sprawa
Mi nigdy nie odbarwialo test gdy byl.negatywny.
Tylko dopiero jak wyszedl pozytywny to po paru godzinach.kreska zrobiła sie wyrazna -
KlaudyŚ wrote:Mi nigdy nie odbarwialo test gdy byl.negatywny.
Tylko dopiero jak wyszedl pozytywny to po paru godzinach.kreska zrobiła sie wyrazna
ale to taki cień cienia
poszperałam w necie i ponoć w niektorych testach paskowych, a taki miałam, to się zdarza -
KlaudyŚ wrote:Ja bym na twoim miejscu zrobiła test nawet teraz jeżeli masz 10.
Bo tak jak.mówię mi nigdy nie odbarwialo
na jutro mam termin @, poczekam na spokojnie
sikałam już z 3-4 razy, także nie ma co liczyć na jakieś rewelacyjne stężenie bety, o ile w ogóle jakieś rewelacyjne jest -
Czikosz wrote:Czemu dzisiaj?
A wtedy ponoć jest jajo juz w jajowodzie :d
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 09:43
Czikosz lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
LILITH.P wrote:to jest nadzieja
ale myslalam ze one maja czulosc jednak 10 bo to takie paskowe wiec myslalam ze tylko taka czulosc maja. Ale natchnelo mnie i napisalam do tej osoby ktora to sprzedaje jaka czulosc a ona ze - 25.
Troche sie zasmucilam. Teraz juz sama nie wiem jaki moge zrobic. Bylam ostatnio w aptece pytam o czulosc 10 a oni do mnie ze wszystkie takie same maja ze wykrywa 6 dni od zagniezdzenia. -
nick nieaktualnynikola2877 wrote:Dziewczyny wlasnie dowiedzialam sie ze te testy ciazowe ktore byly dodane do testow owulacyjnych sa jednak czulosci 25 mlU/ml i ja takie robilam...
Ogólnie test ciążowy to powinien być jak najbardziej czuły, zaś owulacyjny niekoniecznie (tak słyszałam). -
nick nieaktualny