Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nikola2877 wrote:a jajo nie jest wtedy jak sluz jest jak bialko jaja kurzego?
ja w ostatnim cyklu mialam pare godz przed owulacja wlasnie sluz bialka jaja kurzego.i nóźki do góry po
Czikosz, nikola2877 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Cherry_Blossom wrote:A ja poszłam spac, wstalismy i patrzymy kreska blada... jaka radosc... ale zobaczylismy do swiatla i to chyba jest odgniecenie po tym ze mialaby tam byc...
Cherry, to jak u mnie... ja tak po 2-3 h zobaczyłam, ale wtedy test nie jest już ważny. Też się początkowo napaliłam
a jak Twój jajnik i temp.?
u mnie okjajnik odpuścił, temp.nieco w doł, ale mierzyłam za wcześnie, spałam jakieś 4h
-
Cherry_Blossom wrote:A ja poszłam spac, wstalismy i patrzymy kreska blada... jaka radosc... ale zobaczylismy do swiatla i to chyba jest odgniecenie po tym ze mialaby tam byc...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 09:55
FabianCyprian
Tymuś
-
nikola2877 wrote:ale myslalam ze one maja czulosc jednak 10 bo to takie paskowe wiec myslalam ze tylko taka czulosc maja. Ale natchnelo mnie i napisalam do tej osoby ktora to sprzedaje jaka czulosc a ona ze - 25.
Troche sie zasmucilam. Teraz juz sama nie wiem jaki moge zrobic. Bylam ostatnio w aptece pytam o czulosc 10 a oni do mnie ze wszystkie takie same maja ze wykrywa 6 dni od zagniezdzenia.
Bo pewnie innych niz 25 nie maja.
Jak by tak.bylo jak ta kobieta ci powiedziala to test by mi tak szybko nie wyszedl -
Cherry_Blossom wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/381a5aa8724e.jpg
Tak wygląda 100% negatyw
Ale po ciemku wyglądało jak kreska... Była chwila radości...Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualnynikola2877 wrote:ale myslalam ze one maja czulosc jednak 10 bo to takie paskowe wiec myslalam ze tylko taka czulosc maja. Ale natchnelo mnie i napisalam do tej osoby ktora to sprzedaje jaka czulosc a ona ze - 25.
Troche sie zasmucilam. Teraz juz sama nie wiem jaki moge zrobic. Bylam ostatnio w aptece pytam o czulosc 10 a oni do mnie ze wszystkie takie same maja ze wykrywa 6 dni od zagniezdzenia.
Niektóre babki w aptekach to są jakieś śnięte według mnie.
Na większości opakowań jest nabijana czułość maszynowo lub po prostu nadrukowana. Poszukaj w internetach bobo-test strumieniowy, ma czułość na 10. Wykrywa dwudniową ciążę, więc coś koło 10 dnia po owulacji sobie poradzi.