Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Wartość temperatury zmierzonej o innej porze niż ustaliłaś możesz skorygować, aby była ona porównywalna z pozostałymi. Wystarczy do mierzonej wcześniej (niż ustaliłaś) temperatury dodać 0,1°C za każdą godzinę.
Tymczasem, jeśli obudziłabyś się później niż zwykle, to od mierzonej temperatury należy odjąć 0,1°C za każdą godzinę opóźnienia. -
Cherry_Blossom wrote:Nie, pozniej. Ale spoko, zmierzylam tylko dla ciekawości
nie sugeruje sie
ale tak czy siak dużego spadku pewnie by nie byłoa dopóki nie ma @, to wiesz...
tylko te głupie testy negatywne -
nick nieaktualny
-
Cherry_Blossom wrote:Nie, pozniej. Ale spoko, zmierzylam tylko dla ciekawości
nie sugeruje sie
tez z ciekawosci mierze temp i patrze jak wyglada po odpoczynku
Dzis rano mialam lekki wzrost przed wstaniem z lozka
teraz zmierzylam dla ciekawosci i 37,22 -
Witam drogie lejdis..
Wisienka zajefajna lista.. I pamiętaj.. Nie daj się zawstydzić bo przecież to Turbodymomen zawstydza innych a nie na odwrót..
Zołzita iście zacny zestaw.. Tylko korzystać..
Swoją drogą to groszki to są u nas na forum chyba zaraźliwe.. Do czego zmierzam.. Otóż.. Poprzednio listę robiła Klaudys.. Ma groszKa.. Teraz listę robi Wisienka.. Jak ten następny test będzie pozytywny to ciekawa jestem która z Was następna będzie chętna do listy.. He he. .
A u mnie.. Evelin kochanie powtórz test. Dla pewności..
Tuliska mówiłam Ci już kiedyś że Twój avatar wymiata.. Dalej tak uważam.. Boski jest. .
Trzymam kciuki za wszystkie..
A u mnie.. Po woli do przodu.. Dzisiaj jadę z mężem kumpla na lotnisko odwieźć..Cherry_Blossom, Evelin, Tuliska lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.