Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Evelin- te kropelki to mógł być objaw zagnieżdżenia:)
A tak po za tym to mnie też pokłuwał brzuch jak na @ a jednak jej nie było:) jak robilas ostatnio test moglo być jeszcze wcześnie, u mnie wyszedł dopiero w 35 dc i to jeszcze bardzo blada krechą a cykle podobne do twoich
Nie chce Cie nakręcać, sama u siebie poodchodzę do ciąży jeszcze z dystansem ale ja tu wyczuwam grochaAniaŁ123 lubi tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Evelin wrote:Mnie wlasnie bolalo, potem przestalo
Sama nie wiem co myslec
Uwazam ze im wiecej wsluchujemy sie swoj organizm tym wiecej widzimy objawow na @ lub ciazowych
Ja wczoraj miałam fatalny dzień bólowy, jak na @...a dzisiaj cud, miód, malina. Euforia, radość.
Popieram Evelin, wcześniej człowiek wiele objawów bagatelizował, nie zwracał uwagi. A teraz zastanawia się, analizuje. -
nick nieaktualnyCherry_Blossom wrote:
4.06 - rozowyflaming
6.06 - KlaudyŚ, @ -> 8.06
12.06 - Evelin, @ -> 10.06
13.06 - LILITH.P
14.06 - Cherry_Blossom, @ -> 14.06
16.06 - nikola2877
23.06 - Judi22
24.06 - Gaduaaa
26.06 - Kasia1987
30.06 - AniaŁ123, misia1989
Hej no witam Lasencje
Poproszę aby mnie dopisać na 29.06
Ja mam od dwóch dni śluzu dużo i rozciągliwego
Dziś 18 dc i niby mi sie płodne zaczynają ale od Piątku codzienniei tak do Soboty....a w Sobote moje 25 urodziny
Kiedy to zleciało ?
-
sandrula wrote:Evelin- te kropelki to mógł być objaw zagnieżdżenia:)
A tak po za tym to mnie też pokłuwał brzuch jak na @ a jednak jej nie było:) jak robilas ostatnio test moglo być jeszcze wcześnie, u mnie wyszedł dopiero w 35 dc i to jeszcze bardzo blada krechą a cykle podobne do twoich
Nie chce Cie nakręcać, sama u siebie poodchodzę do ciąży jeszcze z dystansem ale ja tu wyczuwam grocha
Nie nakrecam sie dlatego jesli cos zauwaze to odrazu wam o tym nie pisze bo po co
Dziwne, ze po owu nic mnie nie boli.
A jesli cycki to po srodku, a zawsze po bokach, niby po bokach to objaw ciazy, wiele pan tak mialo czytajac rozne fora a u mnie to zwiastun @ po obserwacji kilku cykli.
Aaa wiec tak naprawde to mam mieszane uczycia..
Co do kropek krwi, to brzuch ani troche nie zabolal tylko mi polecialo ze poprostu musialam to sprawdzic, bo mialam jasne spodenkia po powrocie do domu przebralam sie I zalozylam wkladke ktora juz byla do wieczora czysta.
A Ty jak sie czujesz?? :* -
Tusiaaa wrote:Hej no witam Lasencje
Poproszę aby mnie dopisać na 29.06
Ja mam od dwóch dni śluzu dużo i rozciągliwego
Dziś 18 dc i niby mi sie płodne zaczynają ale od Piątku codzienniei tak do Soboty....a w Sobote moje 25 urodziny
Kiedy to zleciało ?
W ta sobote co teraz bedzie ?
To dzialajcie kochanie
A zeby tezaowocowaly :*
-
Evelin wrote:Nie nakrecam sie dlatego jesli cos zauwaze to odrazu wam o tym nie pisze bo po co
A jesli cycki to po srodku, a zawsze po bokach, niby po bokach to objaw ciazy, wiele pan tak mialo czytajac rozne fora a u mnie to zwiastun @ po obserwacji kilku cykli.
Co do kropek krwi, to brzuch ani troche nie zabolal tylko mi polecialo ze poprostu musialam to sprawdzic, bo mialam jasne spodenkia po powrocie do domu przebralam sie I zalozylam wkladke ktora juz byla do wieczora czysta.
A Ty jak sie czujesz?? :*
Trzymam kciuki kochana:* te kropelki krwi u Ciebie mnie zaciekawiły właśniemówią ze to może być objaw zagnieżdżenia ale wiesz jak to jest w internetach
Nie mam żadnych objawów prócz lekko powiększonych cycków:D wiec jest na razie Oki
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
LILITH.P wrote:Ja wczoraj miałam fatalny dzień bólowy, jak na @...a dzisiaj cud, miód, malina. Euforia, radość.
Popieram Evelin, wcześniej człowiek wiele objawów bagatelizował, nie zwracał uwagi. A teraz zastanawia się, analizuje.
Teraz to nawet jak wyjdzie pryszcz to zaraz gdybanie, ze moze to jakis objaw hehe
Ja tak mialam
Ale to dlatemu, ze nigdy mi nie wychodzano ale to ta wyobraznia
-
sandrula wrote:Trzymam kciuki kochana:* te kropelki krwi u Ciebie mnie zaciekawiły właśnie
mówią ze to może być objaw zagnieżdżenia ale wiesz jak to jest w internetach
Nie mam żadnych objawów prócz lekko powiększonych cycków:D wiec jest na razie Oki
Slyszalam o tym, ale ze nie u kazdego sie zdarzaohh te cycule
to chyba naj objaw
gdyby brzuch nie rosl to juz wg
-
nick nieaktualnyEvelin wrote:Nie nakrecam sie dlatego jesli cos zauwaze to odrazu wam o tym nie pisze bo po co
A Ty jak sie czujesz?? :*
Hmmm brzmią ciekawe te kropki krwi...może zagnieżdżenie ?
A ja mam w tą Sobote, 18 Czerwca....
A termina @ mam na 29 Czerwca a 30 Czerwca mam 4 rocznicę ślubu...oby wstręciulec nie przylazł -
4.06 - rozowyflaming
6.06 - KlaudyŚ, @ -> 8.06 - pozytywny
13.06 - LILITH.P
16.06 - nikola2877
22.06 - marciaa
23.06 - Judi22
24.06 - Gaduaaa
26.06 - Kasia1987
29.06 - Tusiaaa
30.06 - AniaŁ123, misia1989Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 12:43
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
nick nieaktualnyCherry_Blossom wrote:
4.06 - rozowyflaming
6.06 - KlaudyŚ, @ -> 8.06 - pozytywny
13.06 - LILITH.P
16.06 - nikola2877
22.06 - marciaa
23.06 - Judi22