Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Evelin wrote:Termin @ masz na jutro, dzis 13.06
Czasem testy wychodza po tygodniu
To zalezy duzo od tego kiedy byla owu, a moze mialas pozniej i test jeszcze wykazywac nie bd. Poki nie masz malpki nie panikuj malenka :*
Kochanie miałam testy owu. Ewidentnie była 12-13 dni temu
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Tusiaaa wrote:Ale fajnie
Kurde czyli jesteś starsza o całe 4 dni
Mam nadzieje że ten miesiąc okaże sie szczęśliwy dla Nas
Starsza wiec prosze sie zwracac na Panihaha zartuje :*
No czerwiec jest moim ulubionym
I fajnie tak by bylo urodzic kolo wiosny -
LILITH.P wrote:ja też nie należę do chudych
kilka lat temu ważyłam 53 kg, ale... zażerałam chorobę Mamy i zrobiło się mnie tak z 20 kg więcej
od @ jednak biorę się za siebie, u mnie problemem są słodkości, podjadanie i brak ruchu. Praca w domu ma jednak swoje minusy.
Jutro :*
Kurka ja ciagle jem i nie tyje
-
Evelin wrote:Moj polecial na fajny tylek z ktorego teraz zostala polowa
mój... na intelektaczkolwiek tyłek ponoć miałam niezły, różniczkowalny
jakiś plus takiej wagi, chociaż marny - sensowny cyctyle kompleksów miałam z powodu małych piersi...
-
Kim87 wrote:Ale marudzicie o tych okresach. Już mi sie tu napatrzeć na bobo
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/290979386508.jpg
Wczoraj gadalismy z moim ze jak bedzie chlopiec to beda sie tak samo ubieracMoj uwielbia bmki, I powiedzial ze kupi mu taki samochod zabawkowy zeby jezdzil
Ehh te plany
A wg rozjebal mi system
Powiedzial ze okres I tak nie przyjdzie, bo w sobote kupowalam podpaski, bo jego plemniki dzialaja z opoznieniemTa kobita przy tej kasie jak zaczela sie smiac to chyba z 10 minut wydawala nam reszte
Aa A bobo cudnyKim87 lubi tę wiadomość
-
Cześć Laseczki, ja tylko na chwilkę.
Byłam na monitoringu i...znowu nie było ovuGin nadal utrzymuje, że to przez niski progesteron, mam nadal brać luteinę.
Dała mi też skierowanie na prolaktynę z obciążeniem, mam to jak najszybciej zrobić i wrócić z wynikami. Mówi, żebym się nie martwiła, bo wszystko jest w porządku, nie ma żadnych chorób, wszystko czysto... Ale ja się załamuję -
Cherry wykreśl mnie Kochana z testowania 30.06
Muszę opuścić tą piękną listę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 13:28
-
AniaŁ123 wrote:Cześć Laseczki, ja tylko na chwilkę.
Byłam na monitoringu i...znowu nie było ovuGin nadal utrzymuje, że to przez niski progesteron, mam nadal brać luteinę.
Dała mi też skierowanie na prolaktynę z obciążeniem, mam to jak najszybciej zrobić i wrócić z wynikami. Mówi, żebym się nie martwiła, bo wszystko jest w porządku, nie ma żadnych chorób, wszystko czysto... Ale ja się załamujęAniaŁ123 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
AniaŁ123 wrote:Cześć Laseczki, ja tylko na chwilkę.
Dała mi też skierowanie na prolaktynę z obciążeniem, mam to jak najszybciej zrobić i wrócić z wynikami. Mówi, żebym się nie martwiła, bo wszystko jest w porządku, nie ma żadnych chorób, wszystko czysto... Ale ja się załamuję
Aniał, tulę
Wyregulują Cię i będzie groszek, śliczny groszek!!AniaŁ123 lubi tę wiadomość