Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Jest jesr
gwiazda wieczoru :p
Zołza Honey ile dałaś za żel? Zamawiałaś w necie? -
AniaŁ123 wrote:Cześć Laseczki, ja tylko na chwilkę.
Byłam na monitoringu i...znowu nie było ovuGin nadal utrzymuje, że to przez niski progesteron, mam nadal brać luteinę.
Dała mi też skierowanie na prolaktynę z obciążeniem, mam to jak najszybciej zrobić i wrócić z wynikami. Mówi, żebym się nie martwiła, bo wszystko jest w porządku, nie ma żadnych chorób, wszystko czysto... Ale ja się załamuję
Kim ma racje, jestesmy z Toba i kibicujemyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 13:34
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Ja tylko na chwilkę
Aniu, kochana głowa do góry :* mam taki sam problem :* damy radę! Ja dopiero wieczorem albo jutro rano jadę podglądać ale nadziei to ja raczej nie mamale ja nie marudze i się nie załamuje juz
przywyklam i wpadnę z fotela jeśli jednak poszloby tak jak powinno :* buziak dla Ciebie :* i już mi się nie smutac :* najważniejsze wiedziec co nie gra :*
-
Dziękuję Kochane za przytulanie i pocieszenie. Bardzo mi smutno
Ostatnio tak dobrze się czułam i myślałam, że te głupie hormony jakoś się wyrównały... teraz czeka mnie długie oczekiwanie na @
Evelin lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Ja tylko na chwilkę
Aniu, kochana głowa do góry :* mam taki sam problem :* damy radę! Ja dopiero wieczorem albo jutro rano jadę podglądać ale nadziei to ja raczej nie mamale ja nie marudze i się nie załamuje juz
przywyklam i wpadnę z fotela jeśli jednak poszloby tak jak powinno :* buziak dla Ciebie :* i już mi się nie smutac :* najważniejsze wiedziec co nie gra :*
A miałaś wcześniej stwierdzone cykle bezowulacyjne? Dlaczego myślisz, że teraz nie miałaś? -
AniaŁ123 wrote:Dziękuję Kochane za przytulanie i pocieszenie. Bardzo mi smutno
Ostatnio tak dobrze się czułam i myślałam, że te głupie hormony jakoś się wyrównały... teraz czeka mnie długie oczekiwanie na @
Wiesz ze wszystko jest wporzadku i w koncu Ci sie uda :* wiec nie smutaj, wszystkie jestesmy tu w jednym celu i zawsze bedziesz miec wsparcieAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:A miałaś wcześniej stwierdzone cykle bezowulacyjne? Dlaczego myślisz, że teraz nie miałaś?
zespół LUF się to zwie
potwierdzone w 4 monitoringach, ten jest piąty i pierwszy przy walce z prolaktynemoe właśnie czynnosciowa:) to co gin ci zalecila
-
Wcześniej miałam robioną prolaktynę i wyszła ok, ciekawe co teraz wyjdzie. Znowu będę musiała się urwać z pracy
-
A odbiegając od smutnego tematu, ja mam 164 cm i ważę teraz 57 kg
Najlepiej się czuję przy 55 kg, ale jakoś teraz nie mogę zbić tych 2 kg.
Mam budowę gruszki i niestety te kilogramy to biodra i uda, a nie biustmam miseczkę A w porywach do małego B :p
-
marciaa wrote:Mnie to martwi z jednej strony że przez ponad 2 lata bez zabezpieczenia nie było wpadki.
Fakt, uważałam na dni płodne... Ale bywały dni "ryzykowne"
Marciaa ja mam to samo. Dwa lata bez zabezpieczenia. Co prawda też uważałam na dni płodne, poza tym mój przez 1,5 roku był tylko w weekendy, ale zdarzyło się też serduszko w gorącym okresie. Teraz już wiem dlaczego -
marciaa wrote:Mnie to martwi z jednej strony że przez ponad 2 lata bez zabezpieczenia nie było wpadki.
Fakt, uważałam na dni płodne... Ale bywały dni "ryzykowne"
Poprostu Twoj robil to z glowa
U nas tez czesto zdarzalo sie ryzykowane, niechcielismy wtedy dzidzi, a teraz sobie mowimy ze to byla glupota -
AniaŁ123 wrote:A odbiegając od smutnego tematu, ja mam 164 cm i ważę teraz 57 kg
Najlepiej się czuję przy 55 kg, ale jakoś teraz nie mogę zbić tych 2 kg.
Mam budowę gruszki i niestety te kilogramy to biodra i uda, a nie biustmam miseczkę A w porywach do małego B :p
Troszku nizsza jestes ode mnie, ale wazysz wiecej -
Ale Kochane: Cherry, Evelin, Lilith i Nikola , mimo mojego niepowodzenia bardzo mocno trzymam za Was kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 14:01
Evelin, nikola2877, LILITH.P lubią tę wiadomość