Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Evelin wrote:No to mam nadzieje ze wszystko sie ulozy i zamiast 47 kg dojdzie Ci te kilka kilo szczescia
dół pokonalam i tak sobie cierpliwie czekam na kolejny "cud" w życiu
-
Tuliska wrote:Hehe mąż na mnie miniaturka woła
Ale fajniena mnie kotek
od zawsze
nie powiedzial nigdy jeszcze po imieniu
Czy jestesmy sami, czy wsrod znajomychnawet tesciu mowi - " powiedz swojemu kotkowi "
a gdy jest jakas klotnia, to fajnie to brzmi jak np moj do mnie mowi " dobra kotek jak Ci przejdzie to wtedy pogadamy" i jeeep drzwiami
a za pare minut podchodzi i caluje po szyi
Tuliska lubi tę wiadomość
-
nikola2877 wrote:My juz od pazdziernika bez zabezpieczenia. Nie patrzylismy na plodne, nieplodne. Poprostu szlo jak szlo i tez nic.
Z poprzednim partnerem byla wpadka juz w drugim miesiacu. Fakt ze bedac razem pozno zaczelismy isc do lozka.
To juz masz dziecko ? Czy zle przeczytalam -
4.06 - rozowyflaming
6.06 - KlaudyŚ, @ -> 8.06 - pozytywny
12.06 - Evelin, @ -> 10.06
13.06 - LILITH.P
14.06 - Cherry_Blossom, @ -> 14.06
16.06 - nikola2877
22.06 - marciaa
23.06 - Judi22
24.06 - Gaduaaa
26.06 - Kasia1987
29.06 - Tusiaaa
30.06 - misia1989
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
szuflada wrote:Dziewczyny, słyszałyście o tych nowych naciskach na disneya, żeby w drugiej części krainy lodu zrobił z Elsy lesbijkę??? paranoja...
Oo.. lubie ta bajkeeprzyznam sie ze Disney Channel ogladam
wszystkie odcinki Violetty obejrzalam
ale o tym nie slyszalam
-
szuflada wrote:Dziewczyny, słyszałyście o tych nowych naciskach na disneya, żeby w drugiej części krainy lodu zrobił z Elsy lesbijkę??? paranoja...
Oszaleli.....
PS. Starsznie lubię bajki z Disneya... Zawsze sobie wyobrażam że jestem Aurorą albo BelląEvelin lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane