Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Przepraszam ze ja tak pytam...moze juz komuś odpowiadałas....masz cały czas bez owu ? Czy taki bez owu to raz na jakis czas ?AniaŁ123 wrote:Nie umiem rozmawiać z moim o kolejnym braku owulacji
Denerwuję się na niego, chyba nie potrafię sobie z tym poradzić... Dopóki Wam o tym piszę, to jeszcze jest ok, ale chyba mam problem, żeby rozmawiać o tym na głos, bo sama nie chcę tego słyszeć 
-
Gaduaaa wrote:Czytałam i słyszałam o paleo i bylam zainteresowana ale póki co ja opanuje BG a ty opanuj paleo i mnie potem pokierujesz bo kompletnie nie wiem od czego będę miała się zabrać
Nie wiem czy teraz mi się uda, bo jest lato, a w lato się je lody, pije zimy cydr i grilluje
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:To na pewno jest ciężkie.. nie ma ci się co dziwić.. nie każdy wie i umie sobie poradzić z emocjami.. Z tą bezradnościa.. Ale wierze ze przejdziesz to i się poukłada owulacjaw końcu przyjdzie i będzie Gucio

Dziękuję Kochana za pocieszenie
To tylko słowa, ale bardzo pomagają :*
-
Pączek wrote:Przepraszam ze ja tak pytam...moze juz komuś odpowiadałas....masz cały czas bez owu ? Czy taki bez owu to raz na jakis czas ?
Miałam monitoring dwóch cykli pod rząd i obydwa były bezowulacyjne
Nie chce mi się znowu czekać do kolejnego miesiąca... Wolałabym nie wiedzieć i czekać niecierpliwie na termin @, wtedy przynajmniej jest krótszy czas na bycie rozczarowaną
-
Moze nie ma co sie martwic na zapas....zawsze trzeba miec nadziejeAniaŁ123 wrote:Miałam monitoring dwóch cykli pod rząd i obydwa były bezowulacyjne
Nie chce mi się znowu czekać do kolejnego miesiąca... Wolałabym nie wiedzieć i czekać niecierpliwie na termin @, wtedy przynajmniej jest krótszy czas na bycie rozczarowaną
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Moze nie ma co sie martwic na zapas....zawsze trzeba miec nadzieje

Pączek lubi tę wiadomość
-
Lepiej wyrzuć to z sobie. Będzie Ci lepiej zobaczyszAniaŁ123 wrote:Nie umiem rozmawiać z moim o kolejnym braku owulacji
Denerwuję się na niego, chyba nie potrafię sobie z tym poradzić... Dopóki Wam o tym piszę, to jeszcze jest ok, ale chyba mam problem, żeby rozmawiać o tym na głos, bo sama nie chcę tego słyszeć 
dasz zresztą mu szansę na zrozumienie jak.sie czujesz i jakie to jest dla ciebie ciężkie
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
AniaŁ123 wrote:Ja uciekam, muszę wreszcie z nim porozmawiać, on się bardzo martwi

Dobrej nocki
Rozmowa z bliska osoba bardzo pomaga! Wy sie kochacie, uczucie to tylko umocni.
sie nie obejrzysz a kolejny bedzie owocny cykl dla WAs :*
-

4.06 - rozowyflaming
6.06 - KlaudyŚ, @ -> 8.06 - pozytywny
12.06 - Evelin, @ -> 10.06
13.06 - LILITH.P
14.06 - Cherry_Blossom, @ -> 14.06
16.06 - nikola2877
22.06 - marciaa
23.06 - Judi22
24.06 - Gaduaaa
26.06 - Kasia1987
29.06 - Tusiaaa
30.06 - misia1989
mama:

7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
nick nieaktualnyAniaŁ123 wrote:Nie umiem rozmawiać z moim o kolejnym braku owulacji
To pewnie ciężki, ale nie martw się- jużkiedyś wspominałam, że znam dziewczyne która miała stymulacje owulacji i za którymś cyklem zaszla, głowa do góry :*
-
nick nieaktualny