Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
vit c vit d wiesiołek kwas foliowy omega 3 magnez to samo mój mążTeklaa wrote:Dziewczyny, a oprócz kwasu foliowego bierzecie coś dodatkowo w trakcie starań o dzieciątko? Teraz bedzie nasz 3cykl, a od niedawna jestem na ovufriend i jak oglądam wykresiki to widze inna dodatkowa suplementację i teraz się tak zastanawiam
Teklaa lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Oo i jeszcze mam pytanko bo czesto mi sie to zdarzalo ze przy wieczornym serduszkowaniu zasypialam i juz nie szlam do lazienki. A teraz gdzies przeczytalam ze to nie dobrze ze plemniczki zostaja na noc w pochwie bo to czopuje wejscie do szyjki macicy.
Co myslicie? -
ja czesto nie chodziłam po do łazienki i jakoś mi to nie przeszkodziłonikola2877 wrote:Oo i jeszcze mam pytanko bo czesto mi sie to zdarzalo ze przy wieczornym serduszkowaniu zasypialam i juz nie szlam do lazienki. A teraz gdzies przeczytalam ze to nie dobrze ze plemniczki zostaja na noc w pochwie bo to czopuje wejscie do szyjki macicy.
Co myslicie?
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nikola2877 wrote:Oo i jeszcze mam pytanko bo czesto mi sie to zdarzalo ze przy wieczornym serduszkowaniu zasypialam i juz nie szlam do lazienki. A teraz gdzies przeczytalam ze to nie dobrze ze plemniczki zostaja na noc w pochwie bo to czopuje wejscie do szyjki macicy.
Co myslicie?
Jakaś dziwna ta teoria tak na logikę, ale nie wiem... -
Mi sie wydawalo ze lepiej zeby tam to sobie zostalo i zeby mialy czas doplynac do jajeczka a nie ze zaraz idzie sie kobieta wymyc i wszystkie wyszoruje
ale to moja teoria, nie wiem jaka jest prawda
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
nikola2877 wrote:Tak sobie siedze i mam wrazenie takiego mega bulgoczacego brzucha w srodku i takiego pelnego

Macie czasem tak na okres?
Ja nie zauwazylam nic takiego na okres

-
Kim87 wrote:vit c vit d wiesiołek kwas foliowy omega 3 magnez to samo mój mąż
Ja z cyklu na cykl cos sobie dodawalam i teraz to jest prawdziwa litania
Od poczatku kwas foliowy, wit d - to zalecil mi gin.
Potem wlaczylam wit c i e (raz biore raz nie)
Potem niepokalanek ktory polecam na bole okresowe i obnizanie prolaktyny.
Teraz dodalam magnez i wit b6.
W wolnych chwilach popijam siemie lniane lub czystek
Kim87, Teklaa lubią tę wiadomość

-
Haaaaj
Ja na chwile
Nie ma mnie z wami...wiem
świnia ze mnie a nie Pączek... 
Mam tyle pracy i zadań dookoła że już nie wyrabiam na zakrętach....wstaje codziennie o 5...koło 6 juz w robocie siedzę....wracam koło 20 do domu...Masakra jakaś....nadrobienie was graniczy z cudem...Oczy mam mega zmęczone od całodziennego patrzenia w kompa....Mam nadzieję że to szaleństwo się niedługo skończy....
Całuję i ściskam wszystkie i każdą z osobna
Zołza:), Tuliska lubią tę wiadomość
-
nikola2877 wrote:Tak sobie siedze i mam wrazenie takiego mega bulgoczacego brzucha w srodku i takiego pelnego

Macie czasem tak na okres?
Nigdy nie miałam bulgoczącego
A uczucie pełnego brzucha owszem, ale to bardziej uczucie opuchniętego całego ciała, razem z brzuchem
-
Ale naPączek wrote:Haaaaj
Ja na chwile
Nie ma mnie z wami...wiem
świnia ze mnie a nie Pączek... 
Mam tyle pracy i zadań dookoła że już nie wyrabiam na zakrętach....wstaje codziennie o 5...koło 6 juz w robocie siedzę....wracam koło 20 do domu...Masakra jakaś....nadrobienie was graniczy z cudem...Oczy mam mega zmęczone od całodziennego patrzenia w kompa....Mam nadzieję że to szaleństwo się niedługo skończy....
Całuję i ściskam wszystkie i każdą z osobna
z mężem mam nadzieję że czas masz
:*
Fabian
Cyprian
Tymuś 
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH