Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, a oprócz kwasu foliowego bierzecie coś dodatkowo w trakcie starań o dzieciątko? Teraz bedzie nasz 3cykl, a od niedawna jestem na ovufriend i jak oglądam wykresiki to widze inna dodatkowa suplementację i teraz się tak zastanawiam

kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
nikola2877 wrote:Mysle ze to przez stres, czynniki zewnetrzne.. Nie mam pojecia.
Caly czas ryczalam w samotnosci. Dzwigalam zakupy, drzewo, zeby moc palic w domu. Tamten nom stop nie mial czasu by mi pomoc
a po tym wszystkim czul sie winny tego co sie stalo..
Tak bardzo bym chciala cofnac czas ;(
Czasem dziewczyny ciezko mi zyc, zamykam sie w sobie, lapie dola. Moge lezec w lozku i nie odzywac sie.
Bo wszytko mnie przytlacza.
Czasem odechciewa mi sie nawet zyc..
Moze po tym ze stracilam... chce miec teraz szybko dziecko ?
Mimo ze wiem ze moj partner nie wie czy chce kiedy slub.. Ja sama juz sie gubie czy chce z nim byc na ZAWSZE ..
Kocham go ale po tych wszystkich akcjach zaczelam watpic w co kolwiek.
Nikola Kochana, wiele przeszłaś, ale jesteś dzielna! Myśl o sobie i o tym co dla Ciebie jest najważniejsze, co Ciebie i tylko Ciebie uszczęśliwi
nikola2877 lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Kasiu a ja sie bez bicia przyznaje że mnie ten "brak efektow" bardzo cieszył
nie byłam gotowa na dziecko, zupełnie nie
może nadal niezupełnie jestem ale w głowie wszystko się poprzewracało. Myślenie odwrocilo sie o 180 stopni. To mąż skierował mnie na inne tory
i teraz wiem że jakoś temu podolam :*
Tuliska podpisuję się pod Twoją wypowiedzią obiema rękami i obiema nogami
Jakbym sama to napisała.
Tuliska lubi tę wiadomość
-
Kasia1987 wrote:U nas głównym argumentem była bliskość centrum i duuużo zieleni i wody, żeby piesek (i dzieci kiedyś) mógl się wyszaleć

My w sumie sami nie wiedzieliśmy jakie mamy kryteria.
Ale chcieliśmy ogrodzone osiedle
Też z dobrym dojazdem komunikacją i żeby jakieś nocne tam kursowały haha
-
marciaa wrote:Skąd to znam

Kupiliśmy mieszkanie w stanie deweloperskim i wprowadzalismy się jako pierwsi, więc wiercenie na porządku dziennym
Oj ja też to znam. Na szczęście najgłośniejsze prace ustały. Ale na początku ludzie wiercili do północy!!! -
nick nieaktualnyTeklaa wrote:Dziewczyny, a oprócz kwasu foliowego bierzecie coś dodatkowo w trakcie starań o dzieciątko? Teraz bedzie nasz 3cykl, a od niedawna jestem na ovufriend i jak oglądam wykresiki to widze inna dodatkowa suplementację i teraz się tak zastanawiam
Ja biorę Femibion Natal 1, Olej z Wiesiolka (od 1 dnia miesiączki do owulacji ), Magnez + żel Conceive Plus
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Teklaa wrote:Dziewczyny, a oprócz kwasu foliowego bierzecie coś dodatkowo w trakcie starań o dzieciątko? Teraz bedzie nasz 3cykl, a od niedawna jestem na ovufriend i jak oglądam wykresiki to widze inna dodatkowa suplementację i teraz się tak zastanawiam
Ja biorę Fembion Natal 1, Magnez, Wit C, W I fc Oeparol z wiesiołkiem i zaczęłam pić zioła Ojca Sroki na owulację
Zołza:) lubi tę wiadomość
-
Zołza:) wrote:Ja biorę Femibion Natal 1, Olej z Wiesiolka (od 1 dnia miesiączki do owulacji ), Magnez + żel Conceive Plus

Zołza dziwiłam się dlaczego dostałam komunikat, że chcę dodać wiadomość o tej samej treści :p -
Teklaa wrote:Dziewczyny, a oprócz kwasu foliowego bierzecie coś dodatkowo w trakcie starań o dzieciątko? Teraz bedzie nasz 3cykl, a od niedawna jestem na ovufriend i jak oglądam wykresiki to widze inna dodatkowa suplementację i teraz się tak zastanawiam
Ja biorę inofolic +magnes z woitb6
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH