Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
smerfetkaaa wrote:Hej dziewczynki
trochę się tu pozmieniało
Gratuluję zagroszkowanym
Długo mnie nie było, czasami Was podczytywałam
Dalej się staramy o dzidzie ale teraz na spontanie, dałam sobie spokój z mierzeniem temperatury, sprawdzaniem szyjki i w wsłuchiwanie się we własne ciało, każde zakłucie w jajniku. nie wytrzymywałam gdy przychodziła wredna @@@. Więc teraz czekam na efekty może będą bardziej owocne czego i Wam z całego serducha życzę..
Pozdrawiam
Moja kochana wróciła:*
smerfetkaaa lubi tę wiadomość
-
Teklaa wrote:Ok!
głowa do góry, zamówiłam dziś kwas foliowy, zrobię sobie dziś relax day maseczka itp. wieczorem pogadam z mężem bo rano najpierw z radości zrobiłam pycha śniadanie (przed zrobieniem testu) a później humor poleciał w dół i popłakałam się jakoś automatycznie kiedy dostałam te bóle okresowe i zamiast z nim pogadać to zamknęłam się w sobie i jedynie się domyśla. Pomyslałam że widocznie tak miało być, nie przeskoczy się pewnych spraw. Kim 87 dzięki
ps. chyba jesteśmy w tym samym wieku
Nie ma co się załamywać twoje ciało wie najlepiej kiedy jest odpowiedni czas na bobo
ja ten okres przed zajściem miałam mega dziwny , Do tego złogi ze mnie schodziły jak strupy.
Bedzie dobrzeTeklaa lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Gratuluję zagroszkowanym
Dalej się staramy o dzidzie ale teraz na spontanie, dałam sobie spokój z mierzeniem temperatury, sprawdzaniem szyjki i w wsłuchiwanie się we własne ciało, każde zakłucie w jajniku. nie wytrzymywałam gdy przychodziła wredna @@@. Więc teraz czekam na efekty może będą bardziej owocne czego i Wam z całego serducha życzę..
PozdrawiamMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
LILITH.P wrote:Byly szef mojego męża wpadł w sidła depresji. Doprowadził siebie, firmę, swoją rodzinę do strasznego stanu. Zaczął czytać masę książek o depresji, uprawiać sport, itp. Ale rozmowa z psycholożką była najważniejsza. Często to podkreślał, gdy rozmawiałam z nim o swoich problemach.
Skoro prezes dobrze juz prosperującej spółki IT, ojciec 3 dzieci, mający tytuł dr chodził do psychologa, to...
Wszystko sobie przemysle.
Jak narazie mam pewna blokade, boje sie.
Ale postaram sie! -
Gratuluję zagroszkowanym
PozdrawiamWitaj z powrotem na pokładzie
życze powodzenia
FabianCyprian
Tymuś
-
nikola2877 wrote:Wszystko sobie przemysle.
Jak narazie mam pewna blokade, boje sie.
Ale postaram sie!Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualny
-
LILITH.P wrote:Witaj Teklo
Głowa do góry. Jak tu się mawia, nowy cykl, nowe nadzieje!
Lipiec jest Twój
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171