Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Ja też

Wczoraj na fb znalazłam filmik jak on albo w nosie kopie i kosztuje tych skarbów albo łapę pcha pod spocona pachę i wącha...
Mój mąż Bidny zapracowany dopiero jak go obejrzał zrozumiał o co nam wszystkim chodzi..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Wczoraj na fb znalazłam filmik jak on albo w nosie kopie i kosztuje tych skarbów albo łapę pcha pod spocona pachę i wącha...
Mój mąż Bidny zapracowany dopiero jak go obejrzał zrozumiał o co nam wszystkim chodzi..
Ale wygrał gdy wpakowal lape w gacie
-
WaldhauzerM wrote:Wczoraj na fb znalazłam filmik jak on albo w nosie kopie i kosztuje tych skarbów albo łapę pcha pod spocona pachę i wącha...
Mój mąż Bidny zapracowany dopiero jak go obejrzał zrozumiał o co nam wszystkim chodzi..
Widziałam to... szczyt oblechy...
Ale dziwię się, facet wie, że jest śledzony przez kamery non stop podczas meczów, a i tak kopie gdzie nie trzeba. Jak to lubi, to niech robi w domowym zaciszu
:P:P
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
to nie jest takie złe TSH....Gosiczek wrote:Staramy sie 1.5 roku. Tsh mialam ostatnio 1.950. Myśle ze to nie sporadyczna sprawa bo niezauwazam u siebie ostatnio śluzu płodnego i kiedyś miałam bóle owulacyjne a teraz nic hmmmFabian
Cyprian
Tymuś 
-
Cherry_Blossom wrote:A co dokładnie napisała?
Dostałam wczoraj 2 wiadomości..
1. Cos czuje ze mi oczyms nie mowisz cos.za.duzo tych stron p ciazy ostatnio polubilaas
No jakbym nie mogła czegoś polubić bo sprawdzana jestem..
2Ejjj tak sie nie robi:-) ja mam nosa do takich spraw albo poprostu sie mi wydaje
To od niej..
Ogólnie to chętnie napisałabym jej że po co kombinuje skoro wie o mojej ciąży już od dawna.. Tylko po co mam to pisać skoro i tak stwierdzi że to nie prawda.. Pewnie od kiedy wie ma mnie na celowniku..Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 09:16
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
ewidentnie wymusza.... i dobrze już wie o ciąży...WaldhauzerM wrote:Dostałam wczoraj 2 wiadomości..
1. Cos czuje ze mi oczyms nie mowisz cos.za.duzo tych stron p ciazy ostatnio polubilaas
No jakbym nie mogła czegoś polubić bo sprawdzana jestem..
2Ejjj tak sie nie robi:-) ja mam nosa do takich spraw albo poprostu sie mi wydaje
To od niej..
Ogólnie to chętnie napisałabym jej że po co kombinuje skoro wie o mojej ciąży już od dawna.. Tylko po co mam to pisać skoro i tak stwierdzi że to nie prawda.. Pewnie od kiedy wie ma mnie na celowniku..Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Waldi ja bym jej kazała spierd. i zająć się własnym życiem.
Co za męczące babsko!!!!
Jak tak można pchać się w cudze sprawy, jak będziesz chciała to wszytsko powiesz...33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
Kasia1987 wrote:Widziałam to... szczyt oblechy...
Ale dziwię się, facet wie, że jest śledzony przez kamery non stop podczas meczów, a i tak kopie gdzie nie trzeba. Jak to lubi, to niech robi w domowym zaciszu
:P:P
Kasia kochanie.. Może taki jego fetysz..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
Kasia spoko nie stresuj się..
Gaduaa Wisienka i cała reszta.. Kocham Was
Tak właśnie zrobię.. Napiszę że jak przyjdzie odpowiedni czas to się dowie..
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Zołza:) wrote:Ty Sobie nigdy nie grzebiesz publicznie w majtach? :p
Nie e.. Ja mam inny fetysz..
Swoją drogą mamy klienta.. Młodszego 2 lata od nas który zawsze jak z nami gada drapie się po jajach.. Ale nie tak cichcem tylko tak otwarcie..
Zołza:), Kasia1987 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cholera.. Człowiek ledwo żyje.. A muszę jechać do urzędu pracy.. Jestem sama.. No ale radzić sobie trzeba..
Trzymajcie kciuki żebym im tam nie padła..
Zołza:) lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH