Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Nie e.. Ja mam inny fetysz..
Swoją drogą mamy klienta.. Młodszego 2 lata od nas który zawsze jak z nami gada drapie się po jajach.. Ale nie tak cichcem tylko tak otwarcie..
Też mam takiego współpracownika... Kiedyś mu zwróciłam uwagę ze może płyn do hig intymnej by pomógł jak tak bardzo swedzi...
I juz się nie drapie
Kasia1987, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
Zołza:) wrote:Też mam takiego współpracownika... Kiedyś mu zwróciłam uwagę ze może płyn do hig intymnej by pomógł jak tak bardzo swedzi...
I juz się nie drapie
Zołzita znowu tel oplułam.. Jeszcze trochę i będę musiała go suszyć..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d6b8e0895271.jpg
Buahahahahahaha
A widziałaś ten mem jak któryś do niego podchodzi w kombinezonie bezpieczeństwa na boisku??31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
Ja już w krzaczastych krzaczorach

Waldis
mam nadzieję ze z gardłem lepiej 
Nie przejmuj się babą
masz ochotę żeby cała familia sie dowiedziała to jej powiedz
i miej przy tym satysfakcję 
Ty masz lokatora a ona nie
czym się martwisz
niech komentuje jak uważa
Waldi to Ty jesteś na wygranej sytuacji
a podejrzewam że samo potwierdzenie pójdzie jej w pięty 
Kurka ja ciągle słyszę a filmiki nadal nie widziałam
noł czas 
Cześć liliputek
Zołza soneckooooo :*:*:*:*:*:*:*:*
WaldhauzerM lubi tę wiadomość

-
Gaduaaa wrote:poproszę przepis na biszkopt
opisz czy nie odbiega mocno od biszkoptu na zwykłej mące 
Gaduaaa podaję link do przepisu:
http://www.mojewypieki.com/post/biszkopt-bezglutenowy
Korzystałam z tego pierwszego, ale używałam głównie mieszanki z mąką kukurydzianą i domieszałam do tego dwie łyżki kokosowej, zapach podczas pieczenia był boski
Wyszedł bardzo dobry, puszysty, na pewno od tradycyjnego różni się konsystencją, wyczuwa się takie grubsze ziarenka mąki, jest taki piaskowy, ale to absolutnie nie przeszkadza.
Bardzo łatwo się go robi. Ogólnie polecam
A jeszcze co do mąki kukurydzianej, to tak niedawno wyczytałam, że jest szkodliwa, bo jest mocno modyfikowana, ale ciężko przejmować się każdą tego typu informacją, bo można zwariować
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:
ja bym jej napisała że to Twoja ciąża i Twoje decyzje, że zachowałaś się tak jak uważałaś za stostowne... i tyle... weź się przed nią nie tłumacz...
Waldi Gaduaaa dobrze gada
Popieram
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:Nie e.. Ja mam inny fetysz..
Swoją drogą mamy klienta.. Młodszego 2 lata od nas który zawsze jak z nami gada drapie się po jajach.. Ale nie tak cichcem tylko tak otwarcie..
Oooo fuuuuu
I później pasuje się z nim pożegnać, bo to klient, ale jak to tak..?
Chyba rękę od razu w domestos
-
Tuliska wrote:A ja myślałam że to ja tu krzaczasta jestem

Haloooooo..... halo..halo..halo..
Echooooooo mi odpowiada
No ja też widzę, że gadam do siebie
Jak mnie nie ma, to tutaj gwarno. Próbuję odrobić straty, to piszę do siebie
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

ddduuuużo pracy