Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Evelin wrote:Czesc Wamm :*
Dzis troszke Was podczytalam
Ale mnie ominely plotki o meczu hehehehe
Wy to jestesta 
Co do Waldi i kuzynki, szczerze to bym jej wprost czy powiedziala, czy odpisala, ze to nie jej sprawa i nie zycze sobie zbednych komentarzy. I tyle.. nie przejmowala bym sie nia wcale. Przypomnijcie sobie lata mlodosci, gdy mieliscie jakies kolezanki z ktorymi wszystko i wszedzie, nagle sie poklociliscie i chociaz ze soba nie rozmawialyscie to I tak jedna o drugie wszystko wiedziala
az do momentu gdy przestalo sie tym przejmowac
lub przyklady z bylymi chlopakami 
Poprostu olewa sie pewne rzeczy i osoby, a kiedys nawet mysl o nich przestanie nas denerwowac
Anial. Kochana, wiem co czujesz..
Mam taka sama kolezanke w pracy..
Wczoraj gdy dostalam @ bardzo bolal brzuch,a ona- Co tak zle sie czujesz, czyzby udalo Ci zajsc w ciaze..I to przy wszystkich. Mimo ze prosilam, zeby to bylo miedzy nami czterema.. I te jej glupie docinki ze bezplodnosc sie wyleczy, albo ze zostanie nam aborcja, lub .. sluchajcie tego.. ze jej facet moze nam pomoc, ale moj mu zaplaci za "pokrycie" jebnieta. Ma juz dwojke dzieci.. ale zero pojecia.
Reszte mocno sciskam
Co u Was ??
Tesknie za Wami...tak malo teraz pisze
caluski 
No Evela.. Brak mi słów.. Pokrycie... Niech spierdala na drzewo..
Evelin lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki po prao dniowej przerwie:)

co tam u was?
u mnie po staremu czekam za@ nawet nie wiem w jakim dniu miałam owulke i czy wgl miałam ponieważ zaczynałam prace od nocek i już nie mierzyłam tempki. To tyle z mojej strony czy komus prócz naszej CARO udało się zagroszkować ?
-
Dzień dobry Kochane

Ale piękna pogoda
Gaduaaa jaka gorąca dzisiaj jesteś
super!
Wisienka powodzenia na przymiarce
Ewelinko witaj wśród weekendowiczek
Ja za chwilę idę badać prolaktynę z obciążeniem. Badała któraś z Was? Gdzieś wyczytałam, że sama muszę sobie w aptece kupić ten lek. To prawda?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 07:44
Gaduaaa, Evelin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aniu on jest na receptę, gin powinien Ci go zapisacAniaŁ123 wrote:Dzień dobry Kochane

Ale piękna pogoda
Gaduaaa jaka gorąca dzisiaj jesteś
super!
Wisienka powodzenia na przymiarce
Ewelinko witaj wśród weekendowiczek
Ja za chwilę idę badać prolaktynę z obciążeniem. Badała któraś z Was? Gdzieś wyczytałam, że sama muszę sobie w aptece kupić ten lek. To prawda?

-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH