Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:też tak mówiłam.. nawet nie miałam ani jednego testu ciążowego do wczoraj.. ale niestety 10dpo i siła wyższa..
Spróbuj za dwa dni :*
W sromowcach bylismy rok temu, wspinalismy sie na 3 korony i nie tylko
Gaduaaa lubi tę wiadomość

mama:

7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
no z 4-5 dni...Evelin wrote:Jeszcze moze sie udac

Gdzie ta Pani co mnie pocieszala ?
za ile termin @ ?
ale myślę że juz by coś wyszło jak by coś było na rzeczy.. ja bardziej z realistów jestem..
ale moje urojenia nie ustąpiły hehFabian
Cyprian
Tymuś 
-
ten test to ze sklepu za 2 euro niby.. z takiego coś jak w Polsce są te za 5zł
hehe
no ale skoro je sprzedają to chyba się sprawdzają co?
na pewno nie są to ultra czułe testy..
napisane jak wół że robi się je po terminie @ ...Fabian
Cyprian
Tymuś 
-

4.06 - rozowyflaming
6.06 - KlaudyŚ, @ -> 8.06 - pozytywny
12.06 - Evelin, @ -> 10.06
13.06 - LILITH.P
14.06 - Cherry_Blossom
16.06 - nikola2877
22.06 - marciaa
23.06 - Judi22
24.06 - Gaduaaa
25.06 - Czikosz
26.06 - Kasia1987, Tuliska
29.06 - Tusiaaa
30.06 - misia1989

7.07 - Bierka
10.07 - Zołza
11.07 - LILITH.P
12.07 - Cherry_Blossom
17.07 - nikola2877Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 12:16
Gaduaaa lubi tę wiadomość

mama:

7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
taki tam artykuł do poczytania

http://www.supermamy.pl/ciaza/7362/Chlopiec-czy-dziewczynka-Naukowe-sposoby-na-odgadniecie-plci-dziecka.html
KlaudyŚ lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
hej dziewczyny
kiedyś pisałyście o witaminach dla facetów, możecie jeszcze raz podać ich nazwę?
dziękiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 15:50
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
dziękujęszatynka wrote:dzięki Gaduaaa i kciuki mocno za Ciebie trzymam

a ja za Ciebie
na bierząco śledziłam całą Twoją historię.. strasznie mi przykro...
ale cieszę się również że jestes silna i sie nie poddajesz
będzie dobrze - zobaczysz
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
staram się być silna, ale świadomość że muszę tyle czekać aby znów móc próbować dobija mnie. Nie wiem jak ja to wytrzymam. Ginek mówił abym z 3 cykle odczekała ale ja dużą nadzieję pokładam w tym że dwa wystarczą ale to wszystko zależy od wyników badań. Pisałam na belli że ten cykl odpuszczam pod względem badań. Niech się organizm oczyszcza/regeneruje. W piątek tak z ciekawości osikałam test ciążowy i dalej dwie mocne krechy ale plamienie przyszło wieczorem a od wczoraj krwawię. Także @ przyszła punktualnie. Chociaż tyle dobrego że o czasie, że nic się nie rozregulowało bo tego najbardziej się bałam. Dziś zauważyłam że mam silniejsze krwawienie niż dotychczas. Było trochę skrzepów. W tym cyklu jedynie tempkę będę mierzyła aby zobaczyć czy owulka wystąpi.
W drugim cyklu zamierzam zrobić w 3dc badanie LH i FSH no i betę czy spadła do stopnia nieciążowego. Umówię się też z ginkiem na badanie czystości pochwy. I jak coś będzie nie tak to się przeleczę.
A w trzecim cyklu pójdę już do swojego gina na usg kontrolne, no i jak będzie wsio ok to spytam czy już w tym trzecim cyklu możemy coś z mężem podziałać. Mam nadzieję że wszystko będzie na tyle dobrze że nam pozwoli już w sierpniu serduszkować.
Najgorsze to te czekanie.09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
myslę że jak wszytsko będzie dobrze to ten 3 cykl już może być już wykorzystany... nie wiem do końca czemu Ci lekarze taki zrobili zament i właściwie diagnoza.. bez diagnozy... mi się wydaje że tam była ciąża... i to po rpostu biochem...szatynka wrote:staram się być silna, ale świadomość że muszę tyle czekać aby znów móc próbować dobija mnie. Nie wiem jak ja to wytrzymam. Ginek mówił abym z 3 cykle odczekała ale ja dużą nadzieję pokładam w tym że dwa wystarczą ale to wszystko zależy od wyników badań. Pisałam na belli że ten cykl odpuszczam pod względem badań. Niech się organizm oczyszcza/regeneruje. W piątek tak z ciekawości osikałam test ciążowy i dalej dwie mocne krechy ale plamienie przyszło wieczorem a od wczoraj krwawię. Także @ przyszła punktualnie. Chociaż tyle dobrego że o czasie, że nic się nie rozregulowało bo tego najbardziej się bałam. Dziś zauważyłam że mam silniejsze krwawienie niż dotychczas. Było trochę skrzepów. W tym cyklu jedynie tempkę będę mierzyła aby zobaczyć czy owulka wystąpi.
W drugim cyklu zamierzam zrobić w 3dc badanie LH i FSH no i betę czy spadła do stopnia nieciążowego. Umówię się też z ginkiem na badanie czystości pochwy. I jak coś będzie nie tak to się przeleczę.
A w trzecim cyklu pójdę już do swojego gina na usg kontrolne, no i jak będzie wsio ok to spytam czy już w tym trzecim cyklu możemy coś z mężem podziałać. Mam nadzieję że wszystko będzie na tyle dobrze że nam pozwoli już w sierpniu serduszkować.
Najgorsze to te czekanie.
sama wiesz na przykładzie Waldi że po biochemie zajść najłatwiej.. więc może tak miało być? wszystko będzie dobrze - mówię Ci.. samo się poukłada...Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Gaduaaa też myślę że to biochemiczna ciąża z kwietniowego cyklu. Tylko coś poszło nie tak i normalnie dostałam w terminie @ 22 maja. A beta mimo to dalej rosła. A potem zaczęła spadać. Gdybym machnęła ręką na te mdłości które rozpoczęły się 1 czerwca to pewnie nie miałabym o tym bladego pojęcia że coś takiego miało miejsce zwłaszcza że kolejna miesiączka przyszła o czasie.09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH