Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
i tak pewnie było...szatynka wrote:Gaduaaa też myślę że to biochemiczna ciąża z kwietniowego cyklu. Tylko coś poszło nie tak i normalnie dostałam w terminie @ 22 maja. A beta mimo to dalej rosła. A potem zaczęła spadać. Gdybym machnęła ręką na te mdłości które rozpoczęły się 1 czerwca to pewnie nie miałabym o tym bladego pojęcia że coś takiego miało miejsce zwłaszcza że kolejna miesiączka przyszła o czasie.
kurcze czasami nie wiadomo czy lepiej wiedzieć czy nie...
głupie to wszystko takie..
no nic.. musisz zamknąć tamten rozdział i iść dalej do przodu.. na pewno w końcu sie uda i będzie okeyFabian
Cyprian
Tymuś 
-
Gaduaaa wrote:taki tam artykuł do poczytania

http://www.supermamy.pl/ciaza/7362/Chlopiec-czy-dziewczynka-Naukowe-sposoby-na-odgadniecie-plci-dziecka.html
Ojj chyba u.mnie będzie chlopak
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:sama wiesz na przykładzie Waldi że po biochemie zajść najłatwiej.. więc może tak miało być? wszystko będzie dobrze - mówię Ci.. samo się poukłada...
na razie i tak muszę odpuścić aż beta spadnie do poziomu nieciążowego. A w przyszłym cyklu pójdę na czystość pochwy bo od czasu do czasu łapie mnie swędziawka albo pieczenie, więc muszę zbadać czy wsio ok. A mam od tych spraw dobrego gina. Kiedyś mnie tak przeleczył że na długooo miałam spokój. Na miejscu pobiera wymaz i na miejscu poddawany jest badaniu i po paru minutach wiadomo co jest grane, a wtedy recepta i spokój na długi okres czasu. Tylko ciekawe ile teraz bierze za wizytę bo ja u niego byłam kilka lat wstecz to za wizytę brał 120zł + 20 zł badanie wymazu.
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Gaduaaa wrote:kurcze czasami nie wiadomo czy lepiej wiedzieć czy nie...
no ja wolałabym nie wiedzieć, bo kosztowało mnie to wiele nerwów i łez, zwłaszcza gdy padło podejrzenie że to ciąża ektopowa, ale masz rację było minęło i patrzę do przodu
Gaduaaa lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
oo no to dobre badanie... sama bym sobie takie zrobiła.. hmmszatynka wrote:na razie i tak muszę odpuścić aż beta spadnie do poziomu nieciążowego. A w przyszłym cyklu pójdę na czystość pochwy bo od czasu do czasu łapie mnie swędziawka albo pieczenie, więc muszę zbadać czy wsio ok. A mam od tych spraw dobrego gina. Kiedyś mnie tak przeleczył że na długooo miałam spokój. Na miejscu pobiera wymaz i na miejscu poddawany jest badaniu i po paru minutach wiadomo co jest grane, a wtedy recepta i spokój na długi okres czasu. Tylko ciekawe ile teraz bierze za wizytę bo ja u niego byłam kilka lat wstecz to za wizytę brał 120zł + 20 zł badanie wymazu.Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Szkoda że mój ginek takiego nie wykonuje bo do niego miałabym bliżej bo rzut beretem. On z resztą nie bardzo skuteczny w tym temacie. A ten do którego wybieram się jest z innego miasta. I bardzo sobie go cenię jeśli chodzi o leczenie infekcji. Potrafi dobrać odpowiednie leki i jak jest potrzeba to i przepisuje odpowiedni lek dla partnera.
Natomiast mój ginek jedynie cytologię wykonuje i na podstawie jej wyniku przepisuje lek ale tylko dla pacjentki dla partnera już nie
ok ja mykam bo coś śpioch mnie męczy. Wczoraj był spóźniony grill urodzinowy syna. Długo siedzieliśmy a potem sprzątania dużo i poszło się spać po 1.00
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 16:54
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
myślę że w Twojej sytuacji to nawet dobrze skorzystać z opinii innego lekarzaszatynka wrote:Szkoda że mój ginek takiego nie wykonuje bo do niego miałabym bliżej bo rzut beretem. On z resztą nie bardzo skuteczny w tym temacie. A ten do którego wybieram się jest z innego miasta. I bardzo sobie go cenię jeśli chodzi o leczenie infekcji. Potrafi dobrać odpowiednie leki i jak jest potrzeba to i przepisuje odpowiedni lek dla partnera.
Natomiast mój ginek jedynie cytologię wykonuje i na podstawie jej wyniku przepisuje lek ale tylko dla pacjentki dla partnera już nie
ok ja mykam bo coś śpioch mnie męczy. Wczoraj był spóźniony grill urodzinowy syna. Długo siedzieliśmy a potem sprzątania dużo i poszło się spać po 1.00
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Dobry kobietki
tak tu cicho i spokojnie;) ja mam dokładnie takie samo popoludnie, lezymy i leniuchujemy 
Muszę się wam pochwalić
Otóż, otóż...
Zostanę mamą...
... chrzestną, ale zawsze "matką" hehe

Tak mi się wczoraj miło zrobiło
Mój faszeruje się Fertilman plus... drugi miesiąc, składu spisywać nie będę bo trocheee tego jest
jest drogi ale no cóż... liczą się efekty, o ile będą hihi
Caro, Gaduaaa, KlaudyŚ, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

-
hej

u mnie teoretycznie od jutra owulacja, ale temperattura coś nie rośnie, ani śluzu zero prawie.
słuchajcie, testy owu robić z rana jak ciążowe, czy popoludniu?
a i jeszcze taki off top- musimy kupić lodówkę, jakie macie-polecacie? oglądałalismy dziś samsunga i bosh, a pan wciskał nam beko
Staramy się
1 cs

-
oooo to super że będziesz mamą chrzestnąTuliska wrote:Dobry kobietki
tak tu cicho i spokojnie;) ja mam dokładnie takie samo popoludnie, lezymy i leniuchujemy 
Muszę się wam pochwalić
Otóż, otóż...
Zostanę mamą...

Mój faszeruje się Fertilman plus... drugi miesiąc, składu spisywać nie będę bo trocheee tego jest
fajnie tak 
też od przyszłego miesiąca zamierzam kupić jakieś witaminy ... tylko najpierw zapytam mojego endo o tej jod.. czy to faktycznie muszą być tabsy bez joduFabian
Cyprian
Tymuś 
-
Cherry_Blossom wrote:

4.06 - rozowyflaming
6.06 - KlaudyŚ, @ -> 8.06 - pozytywny
12.06 - Evelin, @ -> 10.06
13.06 - LILITH.P
14.06 - Cherry_Blossom
16.06 - nikola2877
22.06 - marciaa
23.06 - Judi22
24.06 - Gaduaaa
25.06 - Czikosz
26.06 - Kasia1987, Tuliska
29.06 - Tusiaaa
30.06 - misia1989

7.07 - Bierka
10.07 - Zołza
11.07 - LILITH.P
12.07 - Cherry_Blossom
17.07 - nikola2877
Ja chcem na 18

-
Martka656 wrote:hej

u mnie teoretycznie od jutra owulacja, ale temperattura coś nie rośnie, ani śluzu zero prawie.
słuchajcie, testy owu robić z rana jak ciążowe, czy popoludniu?
a i jeszcze taki off top- musimy kupić lodówkę, jakie macie-polecacie? oglądałalismy dziś samsunga i bosh, a pan wciskał nam beko
Hey
Lepiej pozniej robic testy
Co do lodowki my mamy Indesit i jest dobra, juz 5 rok i swiatlo swieci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 21:18

-
Tuliska wrote:Caro! Caro! Caro! Ja jeszcze nie miałam okazji :*
Z całego serducha Ci gratuluje
rosnijcie zdrowo 
Dziękuję
Nadal trzeba mnie uszczypnąć, bo nie wierzę 
Obczaiłam sobie Twój wykres. Ładnie to wygląda! Ładnie! Spadek w 5dpo jak u mnie hihi
Trzymam kciuki za Zieloną GroszkoFasolinke 
Aaaa!! No gratuluję bycia matką chrzestną! Sama mam chrześniaczkę, córkę starszej siostry i czasem traktuje ją jak własną
Pozbadła ciotkę nie ma co
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 21:32
Tuliska lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Tuliska wrote:Dobry kobietki
Muszę się wam pochwalić
Otóż, otóż...
Zostanę mamą...

Fajna rzecz byc matka chrzestna
Moj bombel ma 3 latka i jego usmiech gdy go odwiedzam, bezcenny

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH