Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Kochane

Tuliska co za wystrzał w kosmos
Gaduaaa luzik, jeszcze jest trochę czasu :*
Tuliska, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
pooglądałam wykresy w galerii i troszkę się podniosłam na duchu..
dziewczyny mają na prawdę różne wykresy, różne spadki, wzrosty nie adekwatne do reguł Rotzera i jednak kończy się to ciążą...
Evelin, Tuliska lubią tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Gaduaaa wrote:dzięki dziewczyny za ciepłe słowa... ale wiecie jak to jest... po tylu kopach.. to już będzie 10ty miesiąc... to człowiekowi średnio idzie uwierzyć że mogło się w końcu udać...
Nie należy się łamać. Są na forum dziewczyny walczące i 18 miesięcy. O pierwsze dziecko. Głowa do góry! Jak groszek będzie miał być, to żaden wykres Mu w tym nie przeszkodzi
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
nooo niby tak.. ale nie spadła Ci tak drastycznie jak mi.. wczoraj 37.16 a dziś 37.00 to duży spadek...KlaudyŚ wrote:Gaduaa a widzialas moj wykres dwa dni spadała i do gory poszła później ,wiec głowa do.góry bo.wtedy temp tez pójdzie:)

no i Ty 10dpo miałaś już test pozytywny a ja wczoraj testowałam.. i nic...
także tu się nie ma co łudzić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 07:39
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Gaduaaa wrote:nooo niby tak.. ale nie spadła Ci tak drastycznie jak mi.. wczoraj 37.16 a dziś 37.00 to duży spadek...
no i Ty 10dpo miałaś już test pozytywny a ja wczoraj testowałam.. i nic...
także tu się nie ma co łudzić
Kazdy organizm jest inny a testowalam 12dpo
A 0,16 to naprawdę nie wiele kochana glowa do góry jeszcze odbije nie ma co sie tak szybko poddawać
-
Gaduaaa wrote:dzięki dziewczyny za ciepłe słowa... ale wiecie jak to jest... po tylu kopach.. to już będzie 10ty miesiąc... to człowiekowi średnio idzie uwierzyć że mogło się w końcu udać...
Staraj sie o tym nie myslec :*
Ja wiem jakie to trudne..
Licze z calego serca, ze ta @ nie przyjdzie!

-
Hej, Tuliska ładnie, ładnie

Gaduaaa, a Ty mi tu nie pitol, fakt spadek jest i może oznaczać jedno, ale sama widzisz są wykresy, wykresiki i wykresiska
Ja siedzę właśnie w labo, stresuję się okropnie, powtórka bety i progesteron dodatkowo zrobiłam. Ehh.. A wyniki odbiorę dopiero o 15:30... Aaaaa zwariuję..
Ogólnie to u mnie L E J E!!! Wycieraczki w aucie nie nadążały
Miłego dnia dla Wszystkich
Gaduaaa, Evelin lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
to czekamy na wyniki razem z Tobą, ale uważam że to tylko formalnośćCaro wrote:Hej, Tuliska ładnie, ładnie

Gaduaaa, a Ty mi tu nie pitol, fakt spadek jest i może oznaczać jedno, ale sama widzisz są wykresy, wykresiki i wykresiska
Ja siedzę właśnie w labo, stresuję się okropnie, powtórka bety i progesteron dodatkowo zrobiłam. Ehh.. A wyniki odbiorę dopiero o 15:30... Aaaaa zwariuję..
Ogólnie to u mnie L E J E!!! Wycieraczki w aucie nie nadążały
Miłego dnia dla Wszystkich
Caro lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Gaduaa u mnie dziewiąty miesiąc więc doskonale wiem o czym mówisz... ja już chyba nie umiem wierzyćGaduaaa wrote:dzięki dziewczyny za ciepłe słowa... ale wiecie jak to jest... po tylu kopach.. to już będzie 10ty miesiąc... to człowiekowi średnio idzie uwierzyć że mogło się w końcu udać...

Ale szanse są zawsze i zawsze może się zdarzyć coś fajnego
Caro kochana napewno wszystko będzie pięknie
nie ma innej opcji i nie masz się o co martwić :*
Caro lubi tę wiadomość

-
Gaduaa u mnie dziewiąty miesiąc więc doskonale wiem o czym mówisz... ja już chyba nie umiem wierzyćGaduaaa wrote:dzięki dziewczyny za ciepłe słowa... ale wiecie jak to jest... po tylu kopach.. to już będzie 10ty miesiąc... to człowiekowi średnio idzie uwierzyć że mogło się w końcu udać...

Ale szanse są zawsze i zawsze może się zdarzyć coś fajnego
Caro kochana napewno wszystko będzie pięknie
nie ma innej opcji i nie masz się o co martwić :*

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH