Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczęta!

U mnie spadek, jak na zagnieżdżenie, więc się trochę w sumie cieszę.
Powiedźcie mi, czy spadek występuje zawsze, czy tylko gdy mamy do czynienia z zapłodnionym jajem, a może spadek w tym czasie notowany jest zawsze?
W którym dniu po owulacji on występuje?
Powiedźcie mi jeszcze, spadek owszem, ale ile stopni w dół to ma być i do jakiej wartości, a co więcej ile ten spadek ma trać, dwa dni? Jeden? Oczywiście zdaję sobie sprawę, że każda kobieta ma inaczej, ale weźmy to standardowe wyjaśnienie.
-
hej hej nikolka...nikola2877 wrote:Witam i ja

Uciekam zaraz do pracy.
Chciałam sie tylko przywitać :*
Gadua glowka do góry! :*
Zobaczysz jutro jak temperatura sie zachowa :*
jak bedziesz miała chwilę to napisz jak tam z Twoim menem.. dogadaliście się? łóżka połączone?
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
nick nieaktualnyCzikosz wrote:Dzień dobry dziewczęta!

Powiedźcie mi, czy spadek występuje zawsze, czy tylko gdy mamy do czynienia z zapłodnionym jajem, a może spadek w tym czasie notowany jest zawsze?
Powiedźcie mi jeszcze, spadek owszem, ale ile stopni w dół to ma być i do jakiej wartości, a co więcej ile ten spadek ma trać, dwa dni? Jeden? Oczywiście zdaję sobie sprawę, że każda kobieta ma inaczej, ale weźmy to standardowe wyjaśnienie.
Helou
Czikosz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
u mnie od kiedy prowadzę wykresy pierwszy raz w tym cyklu zaliczyłam spadek 5dpo... no i dziś 11dpo ale to już raczej nie na zagnieżdżenie... wcześniejsze wykresy miałam wszytskie bez spadku po owulacji... a jeśli juz były to nie znaczneCzikosz wrote:Dzień dobry dziewczęta!

Czikosz lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Spadek może nastąpić między 4-12 dpo ale nie musi. Wystąpić może nawet gdy Jajo niezaplodnione. Więc.to nie jest wyznacznik kochanaCzikosz wrote:Dzień dobry dziewczęta!

Czikosz, Gaduaaa lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Czikosz to jest skomplikowana sprawa
ja miewam spadki a ciazy jak widać brak. A z kolei nie wszystkie zaciazone dziewczyny go miały. Jeśli występuje to wtedy kiedy może nastąpić zagniezdzenie czyli między 4 a 12 dpo z tego co się orientuje.
Czikosz, Gaduaaa lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:hej hej nikolka...
jak bedziesz miała chwilę to napisz jak tam z Twoim menem.. dogadaliście się? łóżka połączone?
Nie rozmawialismy ze sobą zbyt dlugo. Później zaczęliśmy rozmowę bo mnie o nią poprosił. Chwile bylo dobrze do czasu kiedy chcial pogadać. Powiedzial żebyśmy narazie wstrzymali starania o dziecko póki nie będziemy mogli sie dogadać..
Zalamalam sie
to tak zabolalo ze nie miałam ochoty dalej tego ciągnąć i zaczelam sie pakować placzac.. A w ten dzień jeszcze napisal mój byly. Zalowal ze miedzy nami sie tak musiało spieprzyc i ze straciliśmy wtedy maleństwo. Ale powiedzial ze strasznie sie zmienił. I ze teraz wpadlabym z deszczu pod rynnę bo straszny chuj sie z niego zrobil.. A mój obecny facet
Byl w szoku co ja robię. Zaczął płakać i prosić bym go nie zostawiala. Ze on nie chce sie rozstawać. Blagal mnie wręcz bym została. Normalnie oboje ryczelisny jak bobry -.-
Zostalam. Bo powiedzial ze teraz bedzie juz tylko lepiej.
Wiec zostalam. Zlaczylismy kózka i od tamtej pory póki co jest naprawde dobrze. I mam tylko nadzieję ze juz tak zostanie. -
nikola2877 wrote:Nie rozmawialismy ze sobą zbyt dlugo. Później zaczęliśmy rozmowę bo mnie o nią poprosił. Chwile bylo dobrze do czasu kiedy chcial pogadać. Powiedzial żebyśmy narazie wstrzymali starania o dziecko póki nie będziemy mogli sie dogadać..
Zalamalam sie
to tak zabolalo ze nie miałam ochoty dalej tego ciągnąć i zaczelam sie pakować placzac.. A w ten dzień jeszcze napisal mój byly. Zalowal ze miedzy nami sie tak musiało spieprzyc i ze straciliśmy wtedy maleństwo. Ale powiedzial ze strasznie sie zmienił. I ze teraz wpadlabym z deszczu pod rynnę bo straszny chuj sie z niego zrobil.. A mój obecny facet
Byl w szoku co ja robię. Zaczął płakać i prosić bym go nie zostawiala. Ze on nie chce sie rozstawać. Blagal mnie wręcz bym została. Normalnie oboje ryczelisny jak bobry -.-
Zostalam. Bo powiedzial ze teraz bedzie juz tylko lepiej.
Wiec zostalam. Zlaczylismy kózka i od tamtej pory póki co jest naprawde dobrze. I mam tylko nadzieję ze juz tak zostanie.
Dużo emocji
Trzymam kciuki, żeby było tylko lepiej.
Mnie się wydaje, że decyzja o wstrzymaniu starań dobrze Wam zrobi. Skupić się na sobie, rozważyć, czy chcecie dalej być razem. Myślę, że to też wymaga odpowiedzialności, dajmy sobie nieco czasu. -
witam
Cherry_Blossom wrote:Szatynko, bardzo mocno Cię ściskam!
marciaa wrote:szatynka, dzielna kobieta z Ciebie :*
całym serduchem trzymam za Ciebie kciuki
dzięki dziewczyny
u mnie dziś chłodno
zaprowadziłam juniora do przedszkola i poszłam na targ kupiłam sobie trochę owoców suszonych na wagę: żurawina, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, migdały, rodzynki. Wymieszałam wszystko i będę chrupać z młodym
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Gaduaaa wrote:też od przyszłego miesiąca zamierzam kupić jakieś witaminy ... tylko najpierw zapytam mojego endo o tej jod.. czy to faktycznie muszą być tabsy bez jodu
ja mam niedoczynność tarczycy, hashimoto. Rozmawiałam z moją endo i ona powiedziała, że jod mogę brać dopiero jak będzie potwierdzona ciąża przez gina.
Na ostatniej wizycie przepisała mi jodid 100 i jeśli zajdę w ciążę i gin potwierdzi to mam brać raz dziennie po 1,5 tabletki.
Ulatałam się jak głupia po aptekach, wszędzie mieli witaminki z dodatkiem jodu, na szczęście w jednej znalazłam elevit pronatal bez jodu
tylko mieli ostatni listek w opakowaniu i dałam za niego 8zł. Pani farmaceutka powiedziała że postara mi się go zamówić i mam pytać końcem tygodnia czy dało radę. Jak nie to jeszcze zostało mi 4 apteki do odwiedzenia może któraś będzie miała.
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH