Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nie wiem co powiedzieć w takiej sytuacji.... na prawdę ...Kim87 wrote:Gaduaaa bobo musiało być chore i tyle te plamienia nie były normalne
całkiem możliwe że coś było na rzeczy i nie poradziło sobie... jejka współczuje Ci szczerze... który to był tydzień?Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Kasia1987 wrote:Aniu kup na allegro marki swanson - kapsulki z wieksza dawka niz te co u nas sa. Moja gin bardzo pochwalila, mozna brac bez konsultacji - nie zaszkodzi a powinno zaczac obnizac. Im predzej tym lepiej aczkolwiek na ten poziom pewnie dostaniesz cos mocniejszego. Nie martw sie bo Zolza miala wysoko a zeszlo jej super szybko w dol
bedzie dobrze 
Kasia taki?
http://allegro.pl/niepokalanek-vitex-chasteberry-swanson-120-kaps-i5614259306.html -
Kim87 wrote:Hej więc dzisiaj dla mnie jest smutny dzień... Moje bobo umarło tydzień temu i teraz czekam na poronienie w domu. Dostałam leki które mają to przyspieszyć. Jest mi przykro ale widać te plamienia były objawem że coś jest nie tak...
Całuję was i zajrzę do was jak będę miała siłę.
Kimi!!! Boże!!! Nie wiem co mam powiedzieć, aby wyrazić jak bardzo jest mi przykro
Jakiś koszmar dzisiaj
Kochana jestem całym sercem z Tobą
Trzymaj się jakoś
-
Kim.skaarbie nie moge uwierzyć co za dzień pech za pechem.

Niech ten glupi dzień sie skończy
Skarbie my jestesmy z Tobą i tulimy cie bardzo mocno ;(
Teraz to ja zaczynam sie martwić o siebie bo twoja ciąża nie duzo starsza ;(
Jejku noo będę płakać -
Nie mogę się wziąć w garść...żadna z nas tutaj nie zasłużyła na takie przygody...wszystkie zasłużyłyśmy żeby mieć zdrowe piękne dzieci...bez kilkumiesiecznych starań o nie...po prostu czuję taką bezsilność i smutek dzisiaj. Trzymam mocno kciuki za szczęście każdej z nas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 19:51
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Dziewczyny nie panikujcie mnie to spotkało was nie musi. U mnie widać bobo było chore...powinnam rozpaczać ale chyba podświadomie wiedziałam że tak będzie i jest mi cholernie smutno. Mój małż rozpacza a ja mam wyrzuty sumienia że nie czuje takiej rozpaczy jak on...Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Kim zawsze miałam Cię za silną i charakterną, za taką co twardo stapa po ziemi. Najwyraźniej jesteś typem człowieka który nie pogrąża się w rozpaczy. Nie masz powodu do wyrzutów sumienia. Masz piękny silny charakter i poradzisz sobie. Sama i z nami
Kim87, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH