Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Zołza:) wrote:Ze zwyklego
Oj to miałaś znacznie wyższy, ale super że tak szybko Ci spadł
-
Aniu ja mam wzrost 15x. Podejrzewam ze dostaniesz bromergon bo niepokalanek jest za słaby
ja biore od pozatku cyklu, wcześniej pecherzyki nie pekaly a tym razem wszystko po raz pierwszy zadziałało
nie wiem dzięki którym tabletkom ale się udało 
Prolaktynemia czynnosciowa się to zwie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 18:19

-
Tuliska wrote:Aniu ja mam wzrost 15x. Podejrzewam ze dostaniesz bromergon bo niepokalanek jest za słaby
ja biore od pozatku cyklu, wcześniej pecherzyki nie pekaly a tym razem wszystko po raz pierwszy zadziałało
nie wiem dzięki którym tabletkom ale się udało 
Prolaktynemia czynnosciowa się to zwie
Tuliska czyli brałaś bromergon i niepokalanek? Czy coś jeszcze innego? Tylko przez dwa tygodnie i pęcherzyk pękł? Ekspresowo
-
Pączek wrote:No bo nick Pączek nie jest od tego że wyglądam jak pączek

Taka piłka zmyłka
Ale przynajmniej kolor włosów i długość się zgadzają
Pączek lubi tę wiadomość
-
Niepokalanka kończę trzecie opakowanieAniaŁ123 wrote:Tuliska czyli brałaś bromergon i niepokalanek? Czy coś jeszcze innego? Tylko przez dwa tygodnie i pęcherzyk pękł? Ekspresowo

nie mam pojecia czy to dzięki temu, też mi się to wydaje mało prawdopodobne. Brałam też ovarin, jakieś tak witaminki prenatalne, i wiesiołka. Dla mnie najważniejsze ze coś pyklo
AniaŁ123 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Witam się po intensywnym weekendzie..
Zołzita kochanie.. Gratuluję wyniku.. Teraz tylko seksowac..
Laski fajne kiecki ślubne..
A reszty nie pamiętam.. Trochę tego było..
A.. Tuliska.. Gratuluję tak poważnej funkcji jak bycie mamą chrzestną.. Ja tego jeszcze nie doświadczyłam ale to piękne uczucie.. Czucie się współodpowiedzialnym za dzieciątko..
Evelin, Tuliska lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Hej więc dzisiaj dla mnie jest smutny dzień... Moje bobo umarło tydzień temu i teraz czekam na poronienie w domu. Dostałam leki które mają to przyspieszyć. Jest mi przykro ale widać te plamienia były objawem że coś jest nie tak...
Całuję was i zajrzę do was jak będę miała siłę.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Kim87 wrote:Hej więc dzisiaj dla mnie jest smutny dzień... Moje bobo umarło tydzień temu i teraz czekam na poronienie w domu. Dostałam leki które mają to przyspieszyć. Jest mi przykro ale widać te plamienia były objawem że coś jest nie tak...
Całuję was i zajrzę do was jak będę miała siłę.
Ojeeeezu.. kim..Kochana.. jak mi przykro
brak mi slow 
Trzymaj sie..
I odezwij ... bardzo bardzo Cie tule

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH