Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Zołza:) wrote:A ja mam przeczucie... że lipiec będzie owocny
i się tu u nas zazieleni
i u Caro i Szatynki również 
Zołza jaki miałaś początkowy wynik prolaktyny i jak długo i czym go zbijałaś? -
AniaŁ123 wrote:Zrób, pół roku temu robiłam zwykłe badanie na poziom prolaktyny i wyszedł mi w normie, a tu taka niespodzianka.
ja z racji mikrogruczolaka przysadki mózgowej w zeszłym roku byłam skierowana do szpitala, tam miałam badania hormonów i robiono mi "prolaktyna profil dobowy" w tym celu pobierano krew o godzinach: 12.00, 23.00, 4.00 i 8.00 wszystko w normie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 17:27
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:Można powiedzieć że ok.
Czasem jeszcze smutek dopada. Nie ukrywam że boję się że taka sytuacja znów mnie może spotkać.
Byleby ten cykl jakoś przetrwać, bo jest taki bezczynny z mojej strony, totalna nuda, nic się nie dzieje. Nawet seksić się nie można
póki co mam zakaz od ginka.
Dopiero w przyszłym cyklu coś się zacznie dziać tzn. zacznę badania hormonów i zobaczymy co z nimi, czy wszystko uregulowało się. Zbadam czy wsio ok w mojej szanownej pod względem bakteryjnym/grzybiczym. A na sierpnia jestem wstępnie umówiona na usg u mojego ginka i pokładam w tej wizycie wielkie nadzieję że dostanę zielone światełko.
Szatynka zleci bardzo szybko, nawet się nie obejrzysz. W każdym momencie może nam się przydarzyć coś złego, ale nie należy non stop o tym myśleć, bo takie życie nie miałoby sensu. Z czasem oswoisz się z tym doświadczeniem i mam nadzieję że będziesz podchodziła do starań z nadzieją i radością, a nie ze strachem.
-
Zołza:) wrote:A ja mam przeczucie... że lipiec będzie owocny
i się tu u nas zazieleni
i u Caro i Szatynki również 
miło że tak mówisz
ale u mnie jak coś to sierpień, lipiec odpuszczam
w lipcu u mnie to pójdą w ruch wszelkie działania przygotowawcze do starań
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 17:31
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:ja z racji mikrogruczolaka przysadki mózgowej w zeszłym roku byłam skierowana do szpitala, tam miałam badania hormonów i robiono mi "prolaktyna profil dobowy" w tym celu pobierano krew o godzinach: 12.00, 23.00, 4.00 i 8.00 wszystko w normie.
Łooooo...o czymś takim nie słyszałam. Super, że wyszło Ci ok, bo już chyba bardziej wnikliwego badania nie ma
-
nick nieaktualny
-
Super byłoAniaŁ123 wrote:Pączuszku jak tam wesele? I fryzura?

Fryzura troche na aniołka charliego
Lekkie fale ale super ! Jeszvze jak mnie umalowali to chłop mnie nie poznał
zamarł na 3sek 
Fajnie tak zrobic wrazenie na kimś
Kasia1987, AniaŁ123, Zołza:), Cherry_Blossom lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pączek wrote:Zaraz pokaże jak wyglądałam jak chcecie zobaczyc

TAAAAAAAAAAAAAAAKKKKKK!!! -
Zołza:) wrote:923 UIu/ml ... teraz mam 232.
A zbijalam trochę ponad miesiąc.
Ten wynik miałaś po obciążeniu czy ze zwykłego badania? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pączek lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH