Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuliska wrote:Ee tam Aniu żadne badania nie szkodzą
a nóż widelec dowiesz się czegoś ciekawego
no i ja przy okazji też 
Święta prawda
Tuliska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZałóżmy, że dzisiaj się zaczęło zagnieżdżenie.
Powiedźcie mi proszę, jaki wpływ na to ma stres?
Jutro jadę na rozprawę, na której będę przesłuchiwana jako strona (pozwana) przez Sąd, co mnie w żaden sposób nie stresuje, przez pełnomocnika, co też mnie nie stresuje i przez ojca (powoda), co wywołuje u mnie strach.
Ogólnie wywołuje u mnie strach jego obecność, więc w żaden sposób stres mnie nie ominie.
Pomóżcie, co mam zrobić, aby zniwelować stres do stopnia takiego, aby nie zaszkodził on mojemu zagnieżdżającemu się stworzeniu? -
Czikosz wrote:Załóżmy, że dzisiaj się zaczęło zagnieżdżenie.
Powiedźcie mi proszę, jaki wpływ na to ma stres?
Jutro jadę na rozprawę, na której będę przesłuchiwana jako strona (pozwana) przez Sąd, co mnie w żaden sposób nie stresuje, przez pełnomocnika, co też mnie nie stresuje i przez ojca (powoda), co wywołuje u mnie strach.
Ogólnie wywołuje u mnie strach jego obecność, więc w żaden sposób stres mnie nie ominie.
Pomóżcie, co mam zrobić, aby zniwelować stres do stopnia takiego, aby nie zaszkodził on mojemu zagnieżdżającemu się stworzeniu?
Kochana gdzieś wyczytałam, że tylko długotrwały stres może mieć jakiś wpływ. Na pewno stresowanie się tym, że jutro będziesz narażona na stres też nie pomaga. Jeżeli widok ojca powoduje u Ciebie silne emocje to raczej tego nie unikniesz, ale postaraj się przynajmniej nie dokładać do tego innych rzeczy. Dzisiaj niczym się nie denerwuj, nie myśl o tym, zajmij czymś głowę, a jutro zaraz po idź się zrelaksuj, kup sobie mega wielkie lody, idź do kina na komedię, włącz najgłupsze kabarety, albo cokolwiek co spowoduje rozluźnienie i odmóżdżenie:P A najlepiej podczas trwania rozprawy myśl o tym , jak i czym za chwilę sobie poprawisz humor
Nic innego nie przychodzi mi do głowy
Czikosz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniaŁ123 wrote:Kochana gdzieś wyczytałam, że tylko długotrwały stres może mieć jakiś wpływ. Na pewno stresowanie się tym, że jutro będziesz narażona na stres też nie pomaga. Jeżeli widok ojca powoduje u Ciebie silne emocje to raczej tego nie unikniesz, ale postaraj się przynajmniej nie dokładać do tego innych rzeczy. Dzisiaj niczym się nie denerwuj, nie myśl o tym, zajmij czymś głowę, a jutro zaraz po idź się zrelaksuj, kup sobie mega wielkie lody, idź do kina na komedię, włącz najgłupsze kabarety, albo cokolwiek co spowoduje rozluźnienie i odmóżdżenie:P A najlepiej podczas trwania rozprawy myśl o tym , jak i czym za chwilę sobie poprawisz humor
Nic innego nie przychodzi mi do głowy
Aha! Czyli super. Poprzednio stresowałam się tylko 20 minut, a potem się z chuja śmiałam, więc źle nie jest, skoro to chodzi o taki długotrwały stres.
Martwiło mnie, że jakikolwiek silniejszy, bardzo krótki stres zrobi mi krzywdę w tym cyklu.
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Haaaaj
Kopę lat
Jak zyjecie ? Nie jestem w stanie was nadrobić i długo nie bede
Jutro wyjeżdżam w delegacje i wracam dopiero 29 czerwca
A juz czuje sie jak by mnie tu na forum ze 100 lat nie było
Całuje i ściskam
Ps - ovu przedstawiało mi owulacje 3 razy najpierw ze 12 dc pozniej 14 a teraz 16 na sztywno sie ustawiło
Ja miałam bol owulacyjnych 14 wieczorem i koło północy żeśmy poszaleli
Myślicie ze to cos da ? Czy możliwe zeby ovu sie pomyliło ?
Czikosz lubi tę wiadomość
-
Hej Pączuś

Lepiej patrzeć na swoje ciało i sygnały, niż na program moim zdaniem. Więc oczywiście jest szansa!
OF większości z nas ustawia, przestawia owu. Ja się często nie zgadzam z kreską, którą mi wyznacza.
Szkoda, że nie masz udostępnionych temperatur, można by powróżyć coś więcej
PS. W ogole to witam się z wszystkimi, nie było mnie troszkę, miałam fajny weekend i bez internetu w większości
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasia1987 wrote:Hej Pączuś

Lepiej patrzeć na swoje ciało i sygnały, niż na program moim zdaniem. Więc oczywiście jest szansa!
OF większości z nas ustawia, przestawia owu. Ja się często nie zgadzam z kreską, którą mi wyznacza.
Szkoda, że nie masz udostępnionych temperatur, można by powróżyć coś więcej
PS. W ogole to witam się z wszystkimi, nie było mnie troszkę, miałam fajny weekend i bez internetu w większości
Kasia juz udostępniam - moze cos podpowiesz
-
Caro bardzo mi przykro!!! Kochana trzymaj się
Życie jest niesprawiedliwe, nie powinno się coś dostawać, a później tak łatwo to tracić
Ale trzeba jakoś to przetrwać i mieć nadzieję, że szczęście szybko wróci :*
-
Dziewczyny odebrałam dzisiaj wyniki prolaktyny z obciążeniem:
-481,3 mlU/l [102-496]
- po 1h od podania MTC: 6691 mlU/l
Co to znaczy? Jakiś masakryczny wzrost:/ Do ginki mogę iść dopiero w piątek
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH