Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella_Bella wrote:Tsh 1,73
Jeżeli nie masz objawów, to wynik chyba dobry.
Co prawda ja wiele lat temu zrobiłam sobie TSH, bo coś mi się zaczynało dziać, wyszedł mi wynik 1,7, oczywiście lekarz rodzinny stwierdził że wszystko jest super. Zrobiłam badanie po ok 2 latach i wynik już znacznie ponad normę, a objawy mnie zżerały. Poszłam do endo z dwoma wynikami i powiedział, że już wtedy przy wyniku 1,7 powinnam zacząć leczenie. -
Gaduaaa wrote:u mnie z nowości jeszcze... taka dziwna sytuacja.. poszłam rano sprzątać sypialnie... i leżał na szafce mój wcozrajszy test... chciałam go wyrzucić.. patrze...a tam cień cienia... mam gdzieś foty jeszcze ...
ale godzine lub dwie później zaczęłam plamić i chyba @ się rozkręca...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a9cc7a56f7d0.jpg
Odwołujemy @!
AAAAA KYSZZZZ małpa!!!! AAAA Kyyyyyyyyszzzzz!!!!Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Lh 4,72
Fsh 5,35
Szczerze to mam nadzieję, że jeśli jest jakiś problem to u mnie,bo mam wrażenie że mój mężczyzna ma bardzo słabą psychikę i by się załamał. Mam nadzieję, że dostanę coś na tą prolaktyne i będzie dobrze.
Bella mój też tchórzy. Ale można pobrać próbkę w domu i odważna kobieta może ją donieść do laboratorium
Tylko nie zrób tak jak ja...namówiłam mojego żeby pobrał cenny materiał, powiedziałam że podjedziemy pod laboratorium, a ja to już zaniosę. Tak zrobiliśmy. Podchodzę do okienka, też zestresowana i mówię że chciałam oddać do badania nasienie męża, a babka w okienku: COOOO? Ja powtarzam, a po korytarzu się niesie. Ona znowu "COOO? Mocz dziecka? Tym razem już powiedziałam na całą przychodnię, więc i ona usłyszała. Po czym prawie mnie ochrzaniła, że to się umawia na konkretną godzinę w głównym punkcie, gdzie od razu to przebadają. A ja się pytam, to dlaczego nie ma takiej informacji na stronie, tylko jest napisane, że wykonują państwo takie badanie również w tej placówce... Oczywiście stanęło na niczym i wróciłam z próbeczką do samochodu
Tak to bada się męskie sprawy -
LILITH.P wrote:no to masz długi weekend
Mam weekend przed weekendem, bo sobota i niedziela będzie ostro pracująca -
Bella_Bella wrote:Ja teoretycznie owu miałam, testy na plus i temperatura też tak jak trzeba ale nie miałam nigdy monitorowanego cyklu więc pewności nie mam. Z tymże mam coraz krótsze cykle i sama @ trwała teraz tylko 3 dni. Nie wiem czy to łączy się ze sobą. Zobaczymy co powie gin.
Moja @ też bardzo, ale to bardzo uboga. Dawniej tak nie było. Zwykle mam 2 dni jakiegoś krwawienia, w ciągu których zużyje może po 2 tampony, na noc nic nie zakładam, a później to już tylko jakieś plamienia. -
KlaudyŚ wrote:Poki co delikatnie zaokraglony i +1kg na wadze
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d560977c7acf.jpg
Boże jaka Ty jesteś chudzina!!! Raczej laseczka! No rośnijcie zdrowo -
marciaa wrote:witam i ja.
przyszedł mi dzisiaj nowy termometr microlife
no i @.
Głupia małpa! Niewychowana. Nie wie, że bez zaproszenia się nie przychodzi?
Ale przynajmniej poużywasz cobie termometru -
nick nieaktualnyAniaŁ123 wrote:Moja @ też bardzo, ale to bardzo uboga. Dawniej tak nie było. Zwykle mam 2 dni jakiegoś krwawienia, w ciągu których zużyje może po 2 tampony, na noc nic nie zakładam, a później to już tylko jakieś plamienia.
Ania bo ty badałaś prolaktynę ostatnio?
W jakim dniu cyklu trzeba badać? Pamiętam ,że miałaś obawy co do badnaia i zażywania luteiny?
Tak czytam o towim okresnie i może ja też powinnam prolaktynę zbadać..
Tylko od 19 dnia cyklu tez biore luteine -
AniaŁ123 wrote:Boże jaka Ty jesteś chudzina!!! Raczej laseczka! No rośnijcie zdrowo
Stalam w kolejce o wzrost to automatycznie odjelo mi to czego teraz mi brakuje cialka :p
Moj narzeka ze nie ma do czego sie przutulic bo.same kosci
Wzrost 171AniaŁ123 lubi tę wiadomość