Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymisia1989 wrote:Matko....co za rozłąka... stęskniłam się
Ja za Wami też.
Na razie to mam uczucie, jak na okres i martwi mnie ten spadek (liczę, że to jakaś późna implementacja i że ten cień cienia cieni w sobotę stanie się krechą).
Trochę to naiwne z mojej strony, czy możecie luknąć fachowym okiem na mój wykres? -
Tuliska wrote:Bella jeśli jesteś jeszcze to napisz jeszcze wyniki lh i fsh
Lh 4,72
Fsh 5,35
Szczerze to mam nadzieję, że jeśli jest jakiś problem to u mnie,bo mam wrażenie że mój mężczyzna ma bardzo słabą psychikę i by się załamał. Mam nadzieję, że dostanę coś na tą prolaktyne i będzie dobrze. -
nick nieaktualnyCzikosz wrote:Ja za Wami też.
Na razie to mam uczucie, jak na okres i martwi mnie ten spadek (liczę, że to jakaś późna implementacja i że ten cień cienia cieni w sobotę stanie się krechą).
Trochę to naiwne z mojej strony, czy możecie luknąć fachowym okiem na mój wykres?
Niestety oka fachowca to ja nie mamale wyają się ładne te temp. Najlepiej czekać do momentu testu i nie nakręcać się
Ja też niestety czuję się jak na okres...nie robie sobie nadziei nawet..Czikosz lubi tę wiadomość
-
Ooo lh i fsh cudne
A co do faceta to miałam taką samą nadzieję ale u mojego całkiem kolorowo z kijankami nie jest. "Szału ni ma" jak to mi gin powiedział heheale po tygodniu przestał o tym myśleć
Z drugiej strony traktujemy ich jak małych chłopcówkurcze my też się poświęcamy, badamy z każdej możliwej strony, jeździmy nałogowo do gina, lykamy więcej tabletek niż nasze babcie a martwimy się ze się biedactwoazmartwią
Warto wiedzieć nad czym można pracować
A prolaktyna jest najłatwiejszy do "ujarzmienia" hehe zaczniesz lukac tabletki i wszystko wroci do normyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2016, 15:23
-
Ooo lh i fsh cudne
A co do faceta to miałam taką samą nadzieję ale u mojego całkiem kolorowo z kijankami nie jest. "Szału ni ma" jak to mi gin powiedział heheale po tygodniu przestał o tym myśleć
Z drugiej strony traktujemy ich jak maluch chłopcówkurcze my też się poświęcamy, badamy z każdej możliwej strony, jeździmy nałogowo do gina, lykamy więcej tabletek niż nasze babcie a martwimy się ze się biedactwo zmartwią
Warto wiedzieć nad czym można pracować
A prolaktyna jest najłatwiejszy do "ujarzmienia" hehe zaczniesz lykac tabletki i wszystko wroci do normy -
Czikosz wrote:Ja za Wami też.
Trochę to naiwne z mojej strony, czy możecie luknąć fachowym okiem na mój wykres?
Czikos trzymam kciukitemperaturki bardzo ładne, nie ma co się przejmować jednym małym spadkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2016, 15:25
Czikosz lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:a co Cię dopadło??
Zapalenie pęcherza lub coś w tym stylu. Byłam dzisiaj u lekarza i dostałam dwa dni wolnego, a w sumie dobrze się czuję, tylko od czasu do czasu coś mnie pobolewa -
Mam taką nadzieję, jakieś tabletki i będzie dobrze. Ostatnio jak wspomniałam mojemu o badaniach, że być może będzie musiał zrobić i żeby zapoznał się z tematem to mi powiedział, że nie chcę rozmawiać na ten temat i przestal się do mnie odzywać na cały wieczór.
-
AniaŁ123 wrote:Zapalenie pęcherza lub coś w tym stylu. Byłam dzisiaj u lekarza i dostałam dwa dni wolnego, a w sumie dobrze się czuję, tylko od czasu do czasu coś mnie pobolewa
no to masz długi weekendAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Zapalenie pęcherza lub coś w tym stylu. Byłam dzisiaj u lekarza i dostałam dwa dni wolnego, a w sumie dobrze się czuję, tylko od czasu do czasu coś mnie pobolewa
To korzystaj z wolnego i się relaksuj
Ja dołączę po 18, jakoś dziś mi czas wolno płynieAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Na razie się nie denerwuje
Umowilam się do gin na wizyte, zobaczymy co powie. A czy ta wysoka prolaktyna może mieć duży wpływ na nasze starania o maleństwo? Tzn czy może się okazać że to ona jest głównym winnym?
U mnie też ostatnio wyszła bardzo wysoka prolaktyna, ale ja się w sumie ucieszyłam, bo to może być rozwiązaniem zagadki dlaczego nie mam owulacji. Prolaktyna ma mega duży wpływ. -
AniaŁ123 wrote:U mnie też ostatnio wyszła bardzo wysoka prolaktyna, ale ja się w sumie ucieszyłam, bo to może być rozwiązaniem zagadki dlaczego nie mam owulacji. Prolaktyna ma mega duży wpływ.
Ja teoretycznie owu miałam, testy na plus i temperatura też tak jak trzeba ale nie miałam nigdy monitorowanego cyklu więc pewności nie mam. Z tymże mam coraz krótsze cykle i sama @ trwała teraz tylko 3 dni. Nie wiem czy to łączy się ze sobą. Zobaczymy co powie gin.