Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
u mnie też brak temperatury na wykresie
Dzisiaj byłam na badaniach o których pisalam. Zrezygnowalam z antyTG i testosteronu gdyż okazało się że droższe niż myślałam i nie byłam przygotowana. Wyniki już są no i ... prolaktyna 51... myślicie że to może stanowić problem? Max jest chyba 25 więc sporo za duża -
no u mnie już wszystko gra, i co tam dziewczęta ?
U mnie pogoda suuuper, szkoda tylko, że za biurkiem siedzęJustyś91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczynki co to się dzieje nie mogę otworzyć mojego wykresu
nareszcie razem:) -
Bella_Bella wrote:Witam
u mnie też brak temperatury na wykresie
Dzisiaj byłam na badaniach o których pisalam. Zrezygnowalam z antyTG i testosteronu gdyż okazało się że droższe niż myślałam i nie byłam przygotowana. Wyniki już są no i ... prolaktyna 51... myślicie że to może stanowić problem? Max jest chyba 25 więc sporo za duża
Tak prolaktyna jest dużym problemem. Idź z tymi wynikami do gina lub do endo. A reszta wyszła Ci ok? -
MMadziula wrote:no u mnie już wszystko gra, i co tam dziewczęta ?
U mnie pogoda suuuper, szkoda tylko, że za biurkiem siedzę
A ja na L4 -
Gaduaaa wrote:hej !!!
uffff no nareszie ! przywócili nas do żywych haha
I wróciły ponętne ustaTuliska, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
pogoda rewelacja
opalamy się
pelny relaksMMadziula wrote:no u mnie już wszystko gra, i co tam dziewczęta ?
U mnie pogoda suuuper, szkoda tylko, że za biurkiem siedzę -
Bella_Bella wrote:Reszta badań wyszła ok
wszystko w normie.
A jakie masz TSH? Norma normie nie równaweź wszystkie badania do dobrego lekarza
-
AniaŁ123 wrote:A jakie masz TSH? Norma normie nie równa
weź wszystkie badania do dobrego lekarza
Właśnie napisz nam tu proszę Bella wyniki bo my ciekawe bestie jestesmyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2016, 14:50
AniaŁ123 lubi tę wiadomość