Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuliska wrote:Bella niedenerwuj się, dostaniesz leki i będzie ok
więcej nas tu takich jest
Na razie się nie denerwujeUmowilam się do gin na wizyte, zobaczymy co powie. A czy ta wysoka prolaktyna może mieć duży wpływ na nasze starania o maleństwo? Tzn czy może się okazać że to ona jest głównym winnym?
-
LILITH.P wrote:Gaduuua , gdzie jesteś?? co u Ciebie ??
ale godzine lub dwie później zaczęłam plamić i chyba @ się rozkręca...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a9cc7a56f7d0.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2016, 14:43
KlaudyŚ lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:u mnie z nowości jeszcze... taka dziwna sytuacja.. poszłam rano sprzątać sypialnie... i leżał na szafce mój wcozrajszy test... chciałam go wyrzucić.. patrze...a tam cień cienia... mam gdzieś foty jeszcze ...
ja też miałam po kilku godzinach po zrobieniu testu ciążowego cień cienia... ale Tobie życzę tej wymarzonej 2 kreski!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2016, 14:47
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Owulacja chyba nadchodzi bo kreski coraz mocniejsze na testach. A juz myslalam ze cos nie tak z nimi
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za druga kreske
-
LILITH.P wrote:Testy ciążowe po kilku godzinach mogą się odbarwiać i możliwe, że stąd ta 2 kreska...
a obfite masz to krwawienie? bo może coś jest jednak na rzeczya dokładnie ktoś
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:narazie nie jest obfite... i nawet nic mnie nie boli o dziwo.. no ale zobaczymy... co powiedzieć...
Powinnaś zrobić bete na cito jak najszybciej jeśli okarze się że jesteś w ciąży to powinnaś dostać duphaston lub luteine możliwe że masz za niski poziom progesteronu.